Ahmet Gürbüz Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2014 Merhaba; Benim Opel Astra 2009 Model 1.3 CDTI Otomatik Vites Aracım Var.Aracı Sport Modda Devirli Dinamik Sürüş Yaptığım zaman Aracı Sıkıştırdığım da bir süre sonra resimdeki gibi Arıza Işığı Yanıyor ve Arabanın Ciddi Anlamda Çekişi Düşüyor,sağ Çekip Arabayı Stop Edip Tekrar Çalıştırdığım da ise Arıza Lambası Sönüyor Ve Aracın Çekişide Eskisi gibi oluyor Bu konu hakkında yardımcı olursanız Sevinirim Teşekkürler ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Bu sembol'e göre kitapçığından detay alabilirsiniz buradaki herkes bilmiyebilir. Benim cevabım, emisyon uyarısı o Yakıt sıkıntısı veya kalitesizliği görülünce sistem farklı yerde hata varmış gibi algılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2014 turbosu soğutulamıyor olabilir mi? 1.3 motora 1333 kg dı sanırım bu araba. en iyisi servise okutun aracı. birşey yok derlersede şaşırmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 turbosu soğutulamıyor olabilir mi? 1.3 motora 1333 kg dı sanırım bu araba. en iyisi servise okutun aracı. birşey yok derlersede şaşırmayın. Hocam Herhalde Şanzıman arızası var arıza lambası yandıktan sonra araba çekişten düşüyor otomatik atmıyor vitesi triptonik olarak ben değiştirdiğimde değişiyor vites hafta içi randevu aldım servisten bakalım ne diyecekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 İşaretin anlamı bunu sat Ford al :):):) Şaka bir tarafa geçmiş olsun, serviste bilgisayara bağladıklarında sıkıntının ne ve neden kaynaklandığı belli olur sanırım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Aracın çekişten düşmesinin sebebi motor kendini korumaya almasıdır.Turboda veya hortumlarında bir sıkıntı olmuş olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Turboyu kontrol edin,turboda problem olabilir.Basınçta sorun olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Hocam Herhalde Şanzıman arızası var arıza lambası yandıktan sonra araba çekişten düşüyor otomatik atmıyor vitesi triptonik olarak ben değiştirdiğimde değişiyor vites hafta içi randevu aldım servisten bakalım ne diyecekler dizel corsa otamatiklerde bu arıza oluyor işallah degildir ama deyinle ilgili olma ihtimali yüksek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Egr ye baktir. Sorun şanzıman dan degil oyle olsa vites geçişlerinde sıkıntı olur yada hiç geçmez kitlenir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Altun Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 2011 benzinli mondeo da aynı problemi yaşamıştım gaza fazla yüklenince birden çekişten düşüp arıza lambası yakıyordu stop edip tekrar çalıştırdığımda düzeliyordu turbo zamanlayıcısında problem var dendi turbo komple değişti kurtuldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Siz de rüyanızda Claudia Schiffer i görenlerdensiniz o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Merhaba; Benim Opel Astra 2009 Model 1.3 CDTI Otomatik Vites Aracım Var.Aracı Sport Modda Devirli Dinamik Sürüş Yaptığım zaman Aracı Sıkıştırdığım da bir süre sonra resimdeki gibi Arıza Işığı Yanıyor ve Arabanın Ciddi Anlamda Çekişi Düşüyor,sağ Çekip Arabayı Stop Edip Tekrar Çalıştırdığım da ise Arıza Lambası Sönüyor Ve Aracın Çekişide Eskisi gibi oluyor Bu konu hakkında yardımcı olursanız Sevinirim Teşekkürler ... Bizim tdci cvt otomatik Cmaxdede ayni sorun vardi dusuk hizlardayken gazi kokleyemiyordunuz. Bu tamamen sanzimanla alakali bir durum tork konvektoruyle ilgili. Sanzimana baktirmaniz lazim. Sizin bu yazdiklarinizin aynisini yasiyordum ben Cmaxde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Bizim tdci cvt otomatik Cmaxdede ayni sorun vardi dusuk hizlardayken gazi kokleyemiyordunuz. Bu tamamen sanzimanla alakali bir durum tork konvektoruyle ilgili. Sanzimana baktirmaniz lazim. Sizin bu yazdiklarinizin aynisini yasiyordum ben Cmaxde. O arabada tork konvertoru yok. Robotize manuel sanziman var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 O arabada tork konvertoru yok. Robotize manuel sanziman var. Hmm o zaman bana denen sanziman motorun torkunu kaldiramiyor ve arizaya geciyor kendini korumaya aliyor gaz yemiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap