Ertan Özbal Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 14, 2014 Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese hayırlı günler aranıza yeni katılmaya çalışıyorum bir kusurum yadayanlışım olursa affola 2010 Tdci focus hb aracım var ve bu araca difizör ve tampon ekleri almak istiyoum yalnız difizör bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Ertan bey, forumu doğru kullanmaya çalışalım, acele etmeden. İletiniz yeni başlık yayınlanmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Özbal Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Ertan bey, forumu doğru kullanmaya çalışalım, acele etmeden. İletiniz yeni başlık yayınlanmıştır. kusura bakmayın acemilik işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Şahinler Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Mrb eger halan daha aramaktaysanız satısını yapmaktayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Çağla Zorlu Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Merhaba bende yeni katıldim araniza. Konusmalarin uzerinden baya bi zman gecmis ama hala muhattap bulabilirmiyim bilmiyorum. Yine de yazym dedim. Bende 2010 hb focus titanyum icin on arka difizor arıyorum. Bilen varmi varsa ne kadara alir ve montoj yaptirabiliriz. Tesekkur ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese hayırlı günler aranıza yeni katılmaya çalışıyorum bir kusurum yadayanlışım olursa affola 2010 Tdci focus hb aracım var ve bu araca difizör ve tampon ekleri almak istiyoum yalnız difizör bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Hangi difizörden arıyorsunuz. st difizör mü? Wrc ek mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Gülbasan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese hayırlı günler aranıza yeni katılmaya çalışıyorum bir kusurum yadayanlışım olursa affola 2010 Tdci focus hb aracım var ve bu araca difizör ve tampon ekleri almak istiyoum yalnız difizör bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Slm arkadasım. Hangi sehirdesin . İstanbulda degilsen eger internetten efe polyesyerin sayfasına gir. Fiyatları uygun. Ben oradan yaptırdım. Kargo ile yolluyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap