Muammer Kaya Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2014 Merhaba arkadaşlar; Siyah Focus aracıma pasta cila yaptırmak için autowax dan 150 tl fiyat aldım. Acaba fiyat nasıl ve firma iyi midir. İÇERİĞİ: Pasta cila (6 kat oluyormuş) Boya koruma Cam temizliği Jant temizligi +30 tl daha verirsem klima dezenfektan(ozonla temizlikmiş) Yardımlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Dedikleri fiyat düzgün iş yapacaklarsa ve kullandıkları ürünler iyiyse fazla değil yaptıracağınız yere kullanacakları malzemelerin marka ve modellerini sorun o zman daha iyi yardımcı oluruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muammer Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Autowax ın ürünleri kullanılıyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muammer Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Arkadaşlar çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim Bu sabah verdim autowax'a. Akşam alacam inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Arkadaşlar çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim Bu sabah verdim autowax'a. Akşam alacam inşallah. Hocam durum nedir ? Memnun kaldınız mı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muammer Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Gayet başarılı olmuş Aracım siyah olduğu için daha bi ayrıntılı görebiliyorum ama en önemli olarak hare yok hiç. Cila olarak da gayet iyi. Yağmurda da kullandım su akıp gidiyo seyir halinde iken. Özellikle de camlar. Jantlar da kendine gelmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Gayet başarılı olmuş Aracım siyah olduğu için daha bi ayrıntılı görebiliyorum ama en önemli olarak hare yok hiç. Cila olarak da gayet iyi. Yağmurda da kullandım su akıp gidiyo seyir halinde iken. Özellikle de camlar. Jantlar da kendine gelmiş... Ben de nasipse Ağrı'dan Kocaeliye döneyim okullar tatil olunca ben de yaptırmak istiyorum. 150 tl çok iyi fiyat. Bu tarz işlerde referans önemli sonuçta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap