G.Yagmur Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2014 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar forumda madem böyle bir bölümde var bende arada çektiğim fotoğrafları paylaşmak istedim.. Hertürlü yorum ve eleştiriye açığım kesinlikle alınmam gücenmem keyifli seyirler dilerim.. Cem Boneval'in ekidir: Fotoğraf tekrarı olmasın diye konunun içine yazdım, umarım rahatsızlık vermiş olmam. Öncelikle çabanız için kutlarım, belli bir düzeyin üzerinde, estetik kaygı ile ve düşünülerek/tasarlanarak çekilmiş kareler. Daha iyiye gitme yolunda bazı önerilerim fotoğrafların altında... Tebrikler tekrar! . Ana konuyu zorunlu olmadıkça ortaya oturtmayalım, sağ veya sol 1/3'ü tercih edelim Ana obje gökyüzü mü ağaç mı belli değil, ikisi birbiriyle rekabet ediyor ve huzursuzluk yaratıyor, konu ağaç silüeti ise arka plan sade olmalı, yok bulutlar ise ağaca yer yok. Bir de fazla karanlık, gizem ötesi yani... Değişik bir manipülasyon, zevk meselesi, ilk kare için yazdığım burada da geçerli Pozlama güzel ama bir daha sefere minareyi kesmeyin... İlgi çekici bir çalışma olmuş, fon hoş, obje ile uyumlu, yerleşim yeri için aynı önerim olacak gene, bu sefer soldan biraz kırpardım... Favorim bu! Arka plan karışık, "hıghlight" fazla, imza rahatsız ediyor... Devamında buluşmak dileği ile Cem Nisan 16, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Fotoğraflar göze güzel geliyor da lütfen renkli yazmayın göze tecavüz ediyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Fotoğraflar göze güzel geliyor da lütfen renkli yazmayın göze tecavüz ediyor Cem abi yorum yapmış fotoların altına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Valla ben iyice kör oldum o zaman cem abi nerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Valla ben iyice kör oldum o zaman cem abi nerde Mavi yazıları iyi oku başını ve sonunu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Mavi yazıları iyi oku başını ve sonunu... Abi valla telefondan siyah temada seçilmiyor yazılar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Yagmur Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim 3 nokta kuralı bana biraz aykırı geliyor yada ben aykırıyım bilmiyorum 1. Fotoğrafı çok zor koşullarda kaydetmiştim aşırı derecede rüzgar olan yüksek biryere çıkmıştık ağaçda sürekli rüzgara maruz kaldığından olacak ki dalları taranmış saç gibi duruyor Geniş açıyla alıp daha sonradan kırparak hoş bir görüntü elde etmek amacıyla çekmiştim fakat ağacın iki tarafındaki görüntüde hoşuma gitmemişti.. 2. Fotoğraf tamamen izleyicisinde farklı duygular uyandırmak adına çekildikden sonra üzerinde oynandı. 3. Fotoğrafda pek birşey bulamadığım için yatay hareket efekti uyguladım 4. Fotoğrafda aslında kesme yok minarenin üst kısmında aydınlatma olmadığından çıkmadı ( uzun pozladığımda elde edebiliyordum fakar o zamanda sudaki ışıklar patlıyordu bende böylesini uygun görmüştüm namaz vakti geldiğinden sudaki ışıkları kapatacakları için yetkililer böyle kalmıştı..) 5. Fotoğrafda yine radyal bulanıklık efekti uygulandı ve " Tokmağın tınısı" isminde bir safaride çektiğim tokmak fotoğrafları arasında yerini aldı.. 6. Fotoğrafa diyecek birşeyim yok sonradan aleyhime kullanılmaması adına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Yagmur Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Güzel fotolar olmuş çok beğendim ellerinize sağlık..en sondaki mağara cennet-cehennemmi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 cennet-cehennemmi? Cııkk oraya benzemiyor ama oranın adını duyunca bana bir şeyler oluyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Cııkk oraya benzemiyor ama oranın adını duyunca bana bir şeyler oluyor Neden merdivenlerin fazlalığından mı? Aslında doğru cennet değil orası astım mağrası sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Neden merdivenlerin fazlalığından mı? O çıkış var ya o çıkışşş.. Zaten orası cennet te olamaz, cehennem daha çok gider oranın adına Aslında cennet-cehennem diye geçiyor ama astım hastalığına da iyi geliyormuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Yagmur Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Tokat Ballıca Mağarası Milli Parkı burası inerken iyide çıkarken aceleci olmamak gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Basligi Amortisörün Objektifinden diye okudum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2014 Amortisörün Objektifinden diye okudum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap