Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
F3-2013 1.6 benzinli PS aracımda(Henüz 2500 km),sabahları ilk çalıştırdığımda,(soğuk hava ile doğru orantılı) 30-60 sn süresince,tık tık tık tık... şeklinde,düşük volüme bir ses geliyor.İlk 1000 km de bu ses yoktu.Sonradabn oluştu.30-60 sn sonrasında gelmiyor.Ses çok rahatsız edici değil ama, iticilerdenmi geliyor şüphesi ile Ankara Başer yetkili servise başvurdum.Ertesi sabah tecrübe etmişler ve ses gelmiyor-duyamadık şeklinde bir cevap verdiler.Neden bilmiyorum ama,sesi sanki genleşme sesi gibi algılıyorum. Endişem, iticilerden gelmesi.Fakat 30-60 sn sonunda kesmesi ile endişem yersiz mi acaba,diyorum.
Konu ile ilgili fikri veya tecrübesi olan var mı?
Herkese, kazasız-arızasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Soru
Yusuf U.
Merhaba herkese,
F3-2013 1.6 benzinli PS aracımda(Henüz 2500 km),sabahları ilk çalıştırdığımda,(soğuk hava ile doğru orantılı) 30-60 sn süresince,tık tık tık tık... şeklinde,düşük volüme bir ses geliyor.İlk 1000 km de bu ses yoktu.Sonradabn oluştu.30-60 sn sonrasında gelmiyor.Ses çok rahatsız edici değil ama, iticilerdenmi geliyor şüphesi ile Ankara Başer yetkili servise başvurdum.Ertesi sabah tecrübe etmişler ve ses gelmiyor-duyamadık şeklinde bir cevap verdiler.Neden bilmiyorum ama,sesi sanki genleşme sesi gibi algılıyorum. Endişem, iticilerden gelmesi.Fakat 30-60 sn sonunda kesmesi ile endişem yersiz mi acaba,diyorum.
Konu ile ilgili fikri veya tecrübesi olan var mı?
Herkese, kazasız-arızasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap