Erhan GÜLER Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 16, 2014 Merhabalar herkese, Çok şükür ki Ağrı'dan 4 günlüğüne bir kaçamak yaptım ve memleketim izmite geldim. Gelmeden App plaka ve Pleksi plakalık siparişi vermiştim,sağolsun babam izmit sanayide taktırmış ben gelmeden. Aliexpressten de WRC stickeri ve focus st anahtarlık almıştım onlar da geldi. Kısaca App plaka & pleksi plakalık & sticker ve anahtarlığımı tanıtayım. Normalde aracın sağ sol aynalarına takılan WRC stickerleri aliexpressten getirttim 2.5 dolara 2 haftada geldi. Aynalara takmak istemedim kötü görüneceği için,bir tanesini kendi aracıma bir tanesini kayınbiraderina aracına taktık. Focus ST anahtarlık,bunu da aliexpressten 7 dolara 2 haftada getirttim. Aldığımda susturucu özelliği olduğunu bilmiyordum. Bazen kısa mesafelerde kullanıyorum ama tabi ki kimseye tavsiye etmiyorum. Anahtarlık olarak beğendiğim için aldım. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Güzelmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Gule gule kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağatay Oyuncu Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Aldığımda susturucu özelliği olduğunu bilmiyordum. Bazen kısa mesafelerde kullanıyorum ama tabi ki kimseye tavsiye etmiyorum. Anahtarlık olarak beğendiğim için aldım. Susturucu özellik ne anlamadım ben 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Susturucu özellik ne anlamadım ben Sessizmiş ):):)) Erhan keyifle kullan.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Susturucu özellik ne anlamadım ben kemer ikazını susturuyot hocam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lütfi Arıcı Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2014 09y3922 hemşehrim sanırım yenipazardan:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 09y3922 hemşehrim sanırım yenipazardan:) Evet yenipazardan murat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lütfi Arıcı Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Yakışmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap