Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Yapacak bir şey yok artık kullanamayacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 3 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Yapacak bir şey yok artık kullanamayacağız. Servis personeli olmayan kullanamayacak mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 2 saat önce, Mustafa Nartkaya yazdı: Servis personeli olmayan kullanamayacak mı? Evet. Servis yetkilisinden onay istiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Ben kullanıyorum. Bağımsız operatör seçin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2019 Bir saat önce, Murat Kav. yazdı: Ben kullanıyorum. Bağımsız operatör seçin.. ben geçenlerde burada görünce iki seçenek vardı, bende çalışan seçtim şimdi direk onay ekranı çıkıyor. yeni kayıt olayım dedim akademik araştırma şirketi seçip oldum, oldu gibi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap