Ferhat Küçük Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 19, 2014 (düzenlendi) Rs 17 inch jant, 205/45/17 Hankook lastik ve 3,5 cm coil-ex yay Nisan 19, 2014 Ferhat Küçük tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Yagmur Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Hayırlı olsun güle güle eskitin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 (düzenlendi) Teşekkür ederim Nisan 19, 2014 Ferhat Küçük tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Hayırlı olsun. güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Hayırlı olsun,güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2014 1. gri renk nereden buldunuz ? 2. Jant kalipere malesef değiyor flanş mı spacer mı kullandınız ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 1. gri renk nereden buldunuz ? 2. Jant kalipere malesef değiyor flanş mı spacer mı kullandınız ? Sahibinden de buldum. Kalipere sıfır disk sıfır balata olduğunda değiyormuş bende herhangi bir temas olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Güzel maşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Güzel maşallah Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Araç zaten 10 numaraydı, şimdi numara bulamıyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezer K. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Senin aracın aynısında aynı jantın siyahını görmüştüm fena duruyodu. Buda güzel olmuş güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Araç zaten 10 numaraydı, şimdi numara bulamıyorum... Teşekkür ederim Senin aracın aynısında aynı jantın siyahını görmüştüm fena duruyodu. Buda güzel olmuş güle güle kullanın Teşekkür ederim. Yıkatabilirsem temiz fotoğraflarını da atarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Camlara film yaptırmalı mıyım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2014 Camlara film yaptırmalı mıyım ? evet diyenlerdenim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap