Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Ocak ayında teslim aldığım Style paket otomatik aracımı park konumuna almak istediğimde her seferinde olmasada ara ara sert bir geçiş ve tok bir metal sesi duyuyorum (frene ve mandala itinayla basmama ve ayrıca tavsiyeler üzerine önce N konumuna alıp sonra el frenini çekip tekrar frene basarak yapmama rağmen )
daha öncede sizlerle paylaştığım sıkıntıma bir türlü çözüm bulamadım Toplam da 4 defa Servise gittim 2 sinde bunda bir problem yok denilip gönderildim 3. sünde ustanın biri farketti en son gittiğimdede ... otosanı arayarak gittim... bilgisayara bağladıklarını sorunun olmadığını vites kutusunun altı açılarak oraya yağlama yapılarak rahatlatıldığını söylediler ...
Sizden böyle bir problem yaşayan ve çözüme ulaşan varmı yada artık Çorum da servise götürmek istemediğim için Ankarada konusunda deneyimli Powershift eğitimi almış iyi bir usta yada Servis varmı .....
Soru
Erkan Baldemir
Herkese Selam Arkadaşlar ...
Ocak ayında teslim aldığım Style paket otomatik aracımı park konumuna almak istediğimde her seferinde olmasada ara ara sert bir geçiş ve tok bir metal sesi duyuyorum (frene ve mandala itinayla basmama ve ayrıca tavsiyeler üzerine önce N konumuna alıp sonra el frenini çekip tekrar frene basarak yapmama rağmen )
daha öncede sizlerle paylaştığım sıkıntıma bir türlü çözüm bulamadım Toplam da 4 defa Servise gittim 2 sinde bunda bir problem yok denilip gönderildim 3. sünde ustanın biri farketti en son gittiğimdede ... otosanı arayarak gittim... bilgisayara bağladıklarını sorunun olmadığını vites kutusunun altı açılarak oraya yağlama yapılarak rahatlatıldığını söylediler ...
Sizden böyle bir problem yaşayan ve çözüme ulaşan varmı yada artık Çorum da servise götürmek istemediğim için Ankarada konusunda deneyimli Powershift eğitimi almış iyi bir usta yada Servis varmı .....
Teşekkürler ...
Erkan Baldemir tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
8
6
4
Popular Days
Nis 22
8
May 1
7
Nis 23
7
Nis 28
6
Top Posters For This Question
Erkan Baldemir 10 posts
Alperen G. 8 posts
Sezer Mira 6 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Popular Days
Nis 22 2014
8 posts
May 1 2014
7 posts
Nis 23 2014
7 posts
Nis 28 2014
6 posts
Popular Posts
Serdar Eryürekli
Benim ki otomatik değil ama olsa bende direk P ye alırdım...
Alperen G.
Ben hicbir zaman yuku sanzimana birakmiyorumk ki.. duruyorum. P'ye aliyorum, bu arada ayagim hala frende. Sonra el frenini cekiyorum. Ayagimi frenden cekip kontagi kapatiyorum.
Cem Boneval
Yakup gelene kadar ben cevap vereyim. Tıpatıp aynı amacını aşan bir ifade olur ama prensipte aynı demek doğru olur. İkisi de özünde çift kavramalı şanzıman sistemi. Şemaya bakarsanız daha k
Bu soruda 42 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap