Fatih S. Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2014 (düzenlendi) Yapamazsın dediler yaptım.Daha önceki aracım sedan olduğundan çok fazla önemsemediğim döşemenin aşırı kirlenmesi sorununu çozdüm kanımca iç halısını üzerini komple kapladım uzun uğraşlarımdan sonra hemde en ufak bir sökme takma yapmadan tamamen geçmeli.Araca binenler oooo aracının sıfır kokusu hala duruyor diyorlar kokusuda az buçuk orjinal halı kokuyor malzeme ne derseniz. 1.tam hatırlayamadım 3 veya 4 metrekare muşamba tarzı su geçirmez esnek silinebilir.bir taban döşemesi 2.kaliteli yapıştırıcı 3.küçük makas 4.organize kurdela 5.tek taraflı enli cırt bant 6.Bolca zaman sabır ve ücra bir yer (meraklı gözlerin üzerinde olmayacağı acaba bu adam define mi arıyor arabanın içinde,görmemişin arabası olmuş... Vs,Vs düşüncelerin olmayacağı bir yer) resimler yakında ... Nisan 23, 2014 Fatih S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Bekliyoruz .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Resimler? ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 bayadır yükleniyor galiba resimler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Mutlu Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2014 Data fax modemle 56K ile yüklese 6 ayda yüklenirdi resimler. Bu iste bi terslik var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap