Bekir B. Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2014 F 3 de lastik basınç ekran uyarısı (sesli ve görsel) testi yaptım ve sizlerle paylaşıyorum.. Ilk aşama da tüm lastikleri benzinlikteki elektronik hava basma aracı ile 31 e ayrladım ve sonra aracın ekranda lastik basınç a gelip sıfırladım ( mevcut basıncı hafızaya aldı) 3- 5 km sonra tekerlerden birini biraz indirdim ve yine bir 3-5 km yol yaptım ki ( işte beklediğim an o an) sesli be görsel bir uyarı ekranda çıktı resimler altta... Unutmadan bir teşekkür Ozana etmem gerek, çalışıyor Ozanım eline emeğine sağlık... 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Abi bende istiyorum yaaaaa .Bide otomatik kilidi istiyorum . 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Offff banadaaaaaaaa 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Etem Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Bunu aktif etmek için aracınızda ne gibi değişiklikler yaptınız hocam? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Soru sormadan önce siteye bakmak gerekiyor birazcık sadece 1 dk Buyrun link gerekli sorular ve cevaplar burada mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Abi bende istiyorum yaaaaa Offff banadaaaaaaaa Eskiden uyarı sistemi mi vardı kardeşim, arabaya binerken ayağınızla dürtün işte 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Eskiden uyarı sistemi mi vardı kardeşim, arabaya binerken ayağınızla dürtün işte Neey o kadar para verdik bide tekmelemi diyon 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Bende çok isterim ama bana çok karışık geldi...kesin bende heryerini çökertiririm arabanın.. Çok güzel olmuş güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Abi bende istiyorum yaaaaa .Bide otomatik kilidi istiyorum . Oda var birde :))))yokuş kalkış desteği de :):)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Oda var birde :))))yokuş kalkış desteği de :):)) Yokuş kalkış var bende diğerlerini istiyorum banane banane. Ozaaaaaaan yapaan yapsan sen yaparsın. Bak kahve ısmarlarım sana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 @Doğan Kurban, Bekir abi ile arabaları değiştirin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 @Doğan Kurban, Bekir abi ile arabaları değiştirin 1 tur mu temellimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 @Doğan Kurban, Bekir abi ile arabaları değiştirin Yok yaw herkesin aracı kendinde kalsın, Doğanıma bir çözüm bulalım:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Pazar günü Ozan ın tepesine çöksekmi abi nne dersin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Pazar günü Ozan ın tepesine çöksekmi abi nne dersin Yok yaw o istediğini duysa zaten yeter....:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap