Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Bu kavga etmeyen halimiz Ben pazar günü 2 teker üzerinde geziye gideceğim için katılamayacağım malesef Satışa geldik Bekir abi. Pazar günü 2 tekerliyi takip edelim Servet Başkanıda alıp. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Bu kavga etmeyen halimiz Ben pazar günü 2 teker üzerinde geziye gideceğim için katılamayacağım malesef Mertcanım senin iki teker gezisi sokağın başından sonuna kadar değil mi yaw:):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Satışa geldik Bekir abi. Pazar günü 2 tekerliyi takip edelim Servet Başkanıda alıp. Gelicem diyip gelmemezlik etmedim tesüf ederim. Mertcanım senin iki teker gezisi sokağın başından sonuna kadar değil mi yaw:): ) :) Çarşamba Bilkent'te olduğunuzu önceden haber vereydiniz yanınıza kadar bile gelirdim de geç haberim oldu malesef Şehir içi şehir dışı her türlü evrak,paket, acil işler götürülür, getirilir, teslim edilir 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 ben aktif edeli 1 ay filan oldu heralde henüz uyarı vermedi, cmaxte fabrika çıkışı olarak var(tamamen aynı sistem) Eylülden beri 1 kere uyarı verdi ondada çivi çıktı. Ruslarda kullanıyor, sapıtıyor yazanı görmedim. Yalnız bu sistem aktif değil, mesela aynı akstaki 2 tekerlek aynı derecede düşse anlamaz diye düşünüyorum. Senin araba bozuk çıktı ya la Bencede haklısınız normalde araç ile birlikte satılan lastik basınç sensörlerinde birde biboplarda sensör olur diye biliyorum sizin bulduğunuz yöntem akslar arasındaki farklarda uyarı veriyor gibi belkide en sağlıklısı bu , nede olsa iki lastiğin bir anda aynı derecede inme olasılığı düşük olsa gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Ozan bence iki lastiği aynı derecede düşürdüğümüzde uyarı verip vermeyeceğini de denemeliyiz. Tabi önce lastik basınç sensörü çalışan bir araba gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Ozan bence iki lastiği aynı derecede düşürdüğümüzde uyarı verip vermeyeceğini de denemeliyiz. Tabi önce lastik basınç sensörü çalışan bir araba gerek Bekir abi bak sana diyolar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Bekir abi bak sana diyolar. Ben onun iki tekerin ikisini de Indirecem o olacak:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Ben onun iki tekerin ikisini de Indirecem o olacak:):) Stepneside yok yapma abi. Mertcan lastik inerse itmek zorunda kalıyorsun değilmi. Beni ara bende pompa var basarız öyle durumda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Lastik durduğu yerde inerse şükrederim de giderken inerse sıkıntı büyük. Stepneside yok yapma abi. Mertcan lastik inerse itmek zorunda kalıyorsun değilmi. Beni ara bende pompa var basarız öyle durumda. Lastik tamir spreyi var Ama koyacak yer yok şu an. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap