Muhammet Akyıldız Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2014 arkadaşlar aracıma çıkmacıdan bixenon far almaya giitim ancak bana xenon beyni lazım dedi iki far içinde yoksa yakamazsın dedi doğrumudur . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Forumda konusu mevcut kardeşim keşke baksaydin adminler birazdan gerekli mudahaleyi yapacak ve konuyu gosterecektir. Ven mobilden giriyorum şu an Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 ben soruyu tam anlamadım, ancak evet xenonun çalışması için balast gerekir. OEM farda farın üzerinde olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammet Akyıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 nasıl bişey bu görsel olarak görme imkanım var mı oem üstünde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Elimde bu var, F3 farı ancak benzerdir. Farın altında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus II → Mk2- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammet Akyıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Bunu xenon işleriyleugrasan kisilerde bulablirmiyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Bunu xenon işleriyleugrasan kisilerde bulablirmiyiz Bulursun burayı da dikkatli inceleyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Muhammet Akyıldız
arkadaşlar aracıma çıkmacıdan bixenon far almaya giitim ancak bana xenon beyni lazım dedi iki far içinde yoksa yakamazsın dedi doğrumudur .
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap