Fatih S. Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2014 geçenlerde almış olduğum osram night braker plus far ampülünün aydınlatma görüntüsü alacak olan arkadaşlara fikir vermesi açısından yüklüyorum. Uzunlar H1 45 TL Kısalar H7 40 TL 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 İiimiş hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Aydınlatma fena değil birde bi-xenon kullanıp karar verin derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Akgül Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Kısalar h7 değil mi ? Güzel aydınlatması var güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Aydınlatma fena değil birde bi-xenon kullanıp karar verin derim valla çok istedim titanyum x almayı böyle ayrıltılar için ama nasip olmadı hayırlısı olsun. Kısalar h7 değil mi ? Güzel aydınlatması var güle güle kullanın.. doğrudur h7 saolun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2015 Eski aracımda kullanmıştım bu ampulleri, gerçekten performansı muhteşem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap