Emre V. Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2014 (düzenlendi) Herkese iyi gunler. 16.000k xenon siparişi verdikden sonra anladim ki xenon ampullerimden bir tanesi farkli yaniyor. Gece sadece uzakdan belli oluyor. Xenonlari takarken 30.000k ibaresi vardi uzerinde. Cok guzel tonu var yanliz morumsu yanan ton hosuma gidiyor ve kac kelwin degerinde karar veremedim. Buda mavimsi yanan farim Nisan 29, 2014 Emre V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Derhal 4300 k siparişi var... ne yağmurda ne kuru havada önünü göremezsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Daha onceden 6000k ve 8000k kullandim , yanliz ben zevk geregi fazlada kullanmadigimiz icin aracimizi goruntuye onem verdigimden bu tonda bi xenon almak istiyorum. Biraz arastirdim farkli bilgiler cikti kullanan varsa kelvin degerini ogrenebilmek icin yazdim Samsung Galaxy S4 den gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Şahsi fikrim 6000K dan sonrasını at gitsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Bu farlarla önünü göremezsin hele yağmurda hiç göremezsin. Ayrıca karşıdan gelen sürücülerde ciddi rahatsız olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Şahsi fikrim 6000K dan sonrasını at gitsin. 4300-5000 k en iyisidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Acaip rahatsız edici bir far olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 zevkler ve renkler tartışılmaz renk ne olursa olsun ama burda zevkten önemli bişey var, far mercek değilse bence karşıdakine küfür etmek gibi oluyor. Karıdaki bi rabaya binip kendi aracının nasıl göründüğüne bi bak ne düşüneceksin. Karşıdaki bi rabaya binip kendi aracının nasıl göründüğüne bi bak ne düşüneceksin. bi harf herşeyi değiştiriyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Akgül Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Farklı görünmek isterken daha da kötü olmuş.. Merceksiz xenon hiç bir işe yaramaz ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 bencede kesinlikle merceksiz xenon tamamen yanlış bir tercih..onun yerine osram nıghtbraker plus 5000 k ampul kullanın hepsinden iyidir. ben kullanıyorum. ve çok memenunum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap