Osman Mollaoğlu Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2014 (düzenlendi) Focus 2 90 bg benzinli 0-100 hızlanması kaç saniye olduğunu bilen var mı? Hiç biyerde bulamadım Nisan 29, 2014 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Focus 2'de o beygire yakın 1.4 var o da 80ps güce sahip ve 124 Nm tork üretiyor. Bu motorun 0-100 değeri: 14.10 sn'dir. Lütfen detay vermeyi unutmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Focus 2 90 bg benzinli 0-100 hızlanması kaç saniye olduğunu bilen var mı? Hiç biyerde bulamadım Bulunamaması normal çünkü ya yakıt ya da güç değeri yanlış. 1.6 benzinli 100 PS var, fabrika verisi manüel 11,9, otomatik 13,6 s, 1.6 dizel 90 PS var o da 12,6 s. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Pardon, 1.6 benzinli 95 bg dedi arkadaş otomatik ve çok seri olduğunu söylüyor bana pek inandırıcı gelmedi. Benim 1.0 ecoboostu geçeceğini sanıyor sizce böyle birşey olabilirmi sonuçta fabrika verisi 11.4 saniye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Pardon, 1.6 benzinli 95 bg dedi arkadaş otomatik ve çok seri olduğunu söylüyor bana pek inandırıcı gelmedi. Benim 1.0 ecoboostu geçeceğini sanıyor sizce böyle birşey olabilirmi sonuçta fabrika verisi 11.4 saniye Denemesi bedava, hem de hiç para vermeden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Pardon, 1.6 benzinli 95 bg dedi arkadaş otomatik ve çok seri olduğunu söylüyor bana pek inandırıcı gelmedi. Benim 1.0 ecoboostu geçeceğini sanıyor sizce böyle birşey olabilirmi sonuçta fabrika verisi 11.4 saniye Yine yanlış yazıyorsunuz ya da araç sahibinin haberi yok. Otomatik ise 1.6 100 ps. Hiçbir koşul altında sizi geçecek olması mümkün değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Benim 1.0 ecoboostu geçeceğini sanıyor sizce böyle birşey olabilirmi sonuçta fabrika verisi 11.4 saniye Geçme kalma işini değerlendirirken yarışma koşullarını da değerlendirmek lazım. Sonuçta Yakuba katılıyorum, aracın aracı geçmesi pratikte mümkün olmaz, ama dramatik bir fark da olmaz. Ama sürücü sürücüyü geçebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdal S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Tdci 109bg belki fikir verir, üç ayrı denemenin sonucu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 uploadfromtaptalk1398961427327.jpg Tdci 109bg belki fikir verir, üç ayrı denemenin sonucu. Serdal bey, teşekkürler fakat konu ile hiç alakası yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdal S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Doğru benzinli ile dizel arasında fark var arkadaş benzinlininkini sormuş [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Kardeş anahtarına yarışın, sonucu bildirin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 (düzenlendi) Anahtarına yarışma gibi bi durum yok . Arkadaş bana çok takılıyordu . Clio'dan sonra focusa binince kendini ucuyorum zannetti. Bizim milletimizin 1.0 motorlara hala ön yargıyla yaklaşmasının sebebide var. Serdal bey başka arkadaşım da bahsettiğiniz tdci 1.6 110 ps lik araç var gerçekten çok seri o arkadaşım söyleseydi kesinlikle ona kafa tutmazdım Mayıs 1, 2014 Osman Mollaoğlu tarafından düzenlendi imla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Osman Mollaoğlu
Focus 2 90 bg benzinli 0-100 hızlanması kaç saniye olduğunu bilen var mı? Hiç biyerde bulamadım
Yakup Çağatay tarafından düzenlendiimla
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap