Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2016 Şuan eve gidiyorum detaylarini yazicam Vaterra V100-S ismi kep mustang 1967. 5-6 tane daha kep seçeneği var. 4 çeker on-road drifte son derece müsait herşey sök-tak modifiye edilebilir. Daha güçlü motor, plastik yerine alimünyum driveshaft daha hizli bi servo gibi. Bakalim bu şekilde başladım. Devami gelir umarım. Pilin bi rodaji var tahminim pazar günü kullanabilicem 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2016 Bugün bir deneme sürüşü yaptım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Çok iyi ya... bide video ayarla gidişini görelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 @Sabri Özer video isterik! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Çok iyi ya... bide video ayarla gidişini görelim [emoji4] @Sabri Özer video isterik! Üzerinede ki lastikler grip lastiği yani zor yanlamasi lazim ama gittiğimiz yer o kadar tozluydu ki yanimda bant götürmüştüm lastikleri bantlicaktim yanlasin diye gerek kalmadı 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 beklediğimden hızlı çıktı vallahi güle güle kullan tabikide kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 beklediğimden hızlı çıktı vallahi güle güle kullan [emoji4] tabikide kazasız belasız Teşekkür ederim Birde kuru olsa yerler incecik toz vardi araba mahvoldu zaten bugun bi diş fırçasıyla iç dış yapicam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Burda onu kullanacak yer yok [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Burda onu kullanacak yer yok [emoji3] Burada var sen al gönder. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Burda onu kullanacak yer yok [emoji3] 2 tane al bari Burada var sen al gönder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Siz alıp yollayın [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Bir saat önce, Serdar yaman said: Siz alıp yollayın O işi geç oynayamayacağın yere isteme. 2 tane siparişi ver şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Bugün de biraz hırpaladım Sonra bi detaylı iç dış 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 @Sabri Özer çok hızlıymış yahu, on numara.. Yiğit'e alsam mı ki? (kafamda deli planlar) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 . @Sabri Özer çok hızlıymış yahu, on numara.. [emoji3] Yiğit'e alsam mı ki? (kafamda deli planlar) Birde motoru standart fırçalı motor Fırçasız motorlar 2 3 kat daha güçlü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap