H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2018 @Mertcan Çelik tatilde misin ? Bak kıtalararası sürüş ? Yalnız vapur öyle gitmiyor ya neyse ? Kazlıçeşme topkapı arası hafif eğim ama deli karşı rüzgar yedim . Nabız da 170i vurunca (benim yaşım için üst sınır) o 1-2 km yi 2 dinlenme ile tamamlamak durumunda kaldım. Oysa sahil yolu ne güzeldi. arkadan rüzgar pedala dokun hızım 40 oluyordu. https://www.relive.cc/view/1750840501 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2018 @Mertcan Çelik ne yaptın bisiklet işini? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2018 Ben cevapları yazmışım da yollamamışım ilginç bir şekilde: 06.08.2018 - 10:36 tarihinde, H. Cenk yazdı: @Mertcan Çelik tatilde misin ? Bak kıtalararası sürüş ? Yalnız vapur öyle gitmiyor ya neyse ? Kazlıçeşme topkapı arası hafif eğim ama deli karşı rüzgar yedim . Nabız da 170i vurunca (benim yaşım için üst sınır) o 1-2 km yi 2 dinlenme ile tamamlamak durumunda kaldım. Oysa sahil yolu ne güzeldi. arkadan rüzgar pedala dokun hızım 40 oluyordu. https://www.relive.cc/view/1750840501 Rüzgar büyük sıkıntı abi ya, Maltepe sahilde bile bir ara rüzgara karşı giderken hayattan soğudum. Bu yarışlardaki adamlar neden birbirilerinin diplerinden gidip duruyorlar uygulamalı anlamış oldum ? Tatilde değilim de Japonya için ayırdığım bütçedeki hesaplama hataları sebebiyle amansız pinti moda geçtim, bisiklet alma etme işini de büyük ihtimalle erteleyeceğim. İyi bir gazla başladım ki illaki devamı da gelecek ama ne zaman gelecek göreceğiz ? 07.08.2018 - 12:18 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: @Mertcan Çelik ne yaptın bisiklet işini? Bayram sonrası taşınma işleri çıktığından şimdilik erteledim. Çekmeköy taraflarında bisiklet sürecek düzgün bir yerler bulursam yine girişesim var. Bugün de bunu gördüm turdan tanıştığım bir arkadaşın facebook'unda: konu başlığını ararken tabi aklım yine arabaya gitti merida yerine meriva yazdım ya la 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 @Mertcan Çelik 5-7 ekim bodrum bisiklet turu var... otel konaklamalı... gel gidek ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 2 saat önce, Onur Sezgin yazdı: @Mertcan Çelik 5-7 ekim bodrum bisiklet turu var... otel konaklamalı... gel gidek ? Çalışıyorum malesef. Gerçi çalışmayan halim de üşenirdi şimdi gerçekçi olalım ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2018 @Mert Yürüyen senin şu bisiklet taşıyıcı benim sedana uygun mudur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 10 saat önce, Onur Sezgin yazdı: @Mert Yürüyen senin şu bisiklet taşıyıcı benim sedana uygun mudur? abi hiç bilemiyorum ki... Yukarılarda bir yerde modeli yazmıştık sanırım, araştır derim internetten. Öyle bir kenarda yatıyor valla, para mara istemem biri alsın hayrını görsün helali hoş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 2 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: abi hiç bilemiyorum ki... Yukarılarda bir yerde modeli yazmıştık sanırım, araştır derim internetten. Öyle bir kenarda yatıyor valla, para mara istemem biri alsın hayrını görsün helali hoş olsun HB için yazmış Cenk Abi... bana uymaz... saol canım ihtiyacı olan alsın ? öptüm ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 33 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: HB için yazmış Cenk Abi... bana uymaz... saol canım ihtiyacı olan alsın ? öptüm ? Ben de öptüm canım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2018 Yazlık için salcano city life 30 aldık. 28 jant Düz maşa 24 vites 1000TL 4 taksit Akıcılığı fena değil Bu resmi Bu da ilk sürüşü relive ı https://www.relive.cc/view/1776363791 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2023 @Onur Sezgin buralarda mısın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap