Göktuğ K. Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2014 Ford focus trend 2.0 aracım var.Aracımda hava filtresi var fakat ben onu hava filtre kiti olarak değiştirmek istiyorum.Marka konusunda kararsızım.Simota,İntake,K&N markalarında aracıma uygun olanlarını buldum.Bu markalar arasında önerebilceğiniz var mı ? yada bildiğiniz güzel,kaliteli hava filtre kitleri var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus I → Mk1- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus I → Mk1- Modifiye → Mk1- Mekanik & Motor" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Önce simota sonra kn derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göktuğ K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Simotada bir tane bunu bulabildim.Heralde bunu sipariş edicem başka bulamazsam. http://www.modifiye.com.tr/tuning/3408-206-Simota-Ford-Focus-2-0-Twin-Charger-98-04-Hava-Filtre-Kiti.aspx Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Emlik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 şahsen tavsiye etmem içeriye aşırı oranda ses alır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 açık filtre kulllanacaksanız cold air intake kit almanızı yada yaptırmanızı öneririm, motor kısmında bulunan açık filtre sıcak hava çektiğinden performansı olumsuz etkiliyor. marka olarakta aem dry flow alırsanız yağsız olduğundan maf arızasına da neden olmaz. kit almazsanızda kutu içi filtre öderirim. önceki focusumda green kutu içi filtre kullanmıştım, kutunun altında ki hava girişini de hortum ile uzatıp tamponun önüne almıştım, bu şekilde filtre seside geliyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap