Fatih Doğan Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2014 Değerli focus 3 kullanıcıları aracım 2012 C-Max konuyu buraya açmamın nedeni aracıma ait aksesuar konusunda bulunabilirlik çok az. Genelde focus araca yönelik aksesurlar mevcut. Aliexpres sitesinde paçalık almak istiyorum ama c-max için parça yok ama sanırım focus 3 ile c-max ın çamurluk tasarımları birbirine benziyor. O yüzden focus 3 kullanıcılarının yardımına ihtiyacım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Modifiye → Mk3- İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 servis e uğradınız mı? ben focus a taktırdım.. 70-75 tl memnunum, aşağıya biraz uzun ama ara sıra yüksek yerlerden inerken değdiği oldu..c-max daha yüksek olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Doğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 ön ve arkalara takacağım aliexpresde yaklaşık 16 $ servis ön arka 150 TL ye yapar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 ön ve arkalara takacağım aliexpresde yaklaşık 16 $ servis ön arka 150 TL ye yapar. Ali expressden aldıktan sonra servise taktırmayın.Takılışı çok basit.Ben kendim taktım eğer sizinde eliniz biraz anahtar ve tornavida tutabiliyorsa hiç korkmayın çok rahat takarsınız. Arkalarda 3 adet vida söküp aynı delikten takıyorsunuz delme diye bişey yok. Önlerde zaten vida yok geçmeli plastik var.2 adet onunla takılacak 1 er tanede vida atın sağlam olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap