hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Çok şık bir jant.Fiyatı nedir? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Benim bir arkadaşımın komşusu. Tanesini 400 tl den almış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2015 Kazasız belasız sürüşler,süper görünüm.. Jantlar çok güzel yalnız söylemeden geçmek ayıp olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 (düzenlendi) Jantım geldi takıp gelem [emoji2][emoji2] Ağırlık tartıldı ilgili konuya atıyorum [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] Ocak 28, 2015 Serdar yaman tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Çok iyi güle güle kullan serdar hocam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Çok iyi güle güle kullan serdar hocam... Teşekkür ederim[emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Olmuş olmuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Olmuş olmuş... Teşekkür ederim Cem hocam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Jantım geldi takıp gelem [emoji2][emoji2] Ağırlık tartıldı ilgili konuya atıyorum [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] Görüntüyü seven bir insansın, shark anteni tavsiye ederim. Birde replika jantlardan kurtulunca arabanın yürümesinde hissedebildiğin farklılık oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Görüntüyü seven bir insansın, shark anteni tavsiye ederim. Birde replika jantlardan kurtulunca arabanın yürümesinde hissedebildiğin farklılık oldu mu? Sharek anten bulamadık gelende hb uyumlu çıkmadı Araba bir rahat hızlanıyor 10 km test edebildim daha ama fark olduğu bariz sonuçta teker başı 1200 gr hafifledi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Sharek anten bulamadık gelende hb uyumlu çıkmadı Araba bir rahat hızlanıyor 10 km test edebildim daha ama fark olduğu bariz sonuçta teker başı 1200 gr hafifledi serdar hocam, yay var mı araçta? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 hayırlı olsun... 16' mi bunlar? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 hayırlı olsun... 16' mi bunlar? 18, lansman jantları... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 serdar hocam, yay var mı araçta? Yay yok yay için yollarım müsait değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yay yok yay için yollarım müsait değil özellikle sordum demek ki neymiş, hiç te "leylek gibi" yok "tay" gibi vs. bi durum olmuyormuş. mis gibi duruyor valla. ben bu jantları ciddi düşünüyorum ama canlı görmek iyi oldu. hocam sana zahmet bide arabanın poposundan doğru şöyle sağlı sollu çekiversene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap