Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 özellikle sordum demek ki neymiş, hiç te "leylek gibi" yok "tay" gibi vs. bi durum olmuyormuş. mis gibi duruyor valla. ben bu jantları ciddi düşünüyorum ama canlı görmek iyi oldu. hocam sana zahmet bide arabanın poposundan doğru şöyle sağlı sollu çekiversene Bıcı bıcı olsun temiz temiz çeker atarım [emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Vayss hayırlı olsun abicim Focus 3un tek janti budur özellikle sordum demek ki neymiş, hiç te "leylek gibi" yok "tay" gibi vs. bi durum olmuyormuş. mis gibi duruyor valla. ben bu jantları ciddi düşünüyorum ama canlı görmek iyi oldu. hocam sana zahmet bide arabanın poposundan doğru şöyle sağlı sollu çekiversene Ya geçen günde düşündüm bunuda 225 lastikle evet oyle bi durum var ama 235 lastik daha iyi dolduruyor çamurluğu o yüzden kötü durmuyor. En azından yaylida yaysizda kullanan birisi olarak bunu rahatlikla söyleyebilirim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 ] Serdar'ım keyifle kullan kardeşim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Serdar'ım keyifle kullan kardeşim... Teşekkür ederim Abi'm Vayss hayırlı olsun abicim Focus 3un tek janti budur Ya geçen günde düşündüm bunuda 225 lastikle evet oyle bi durum var ama 235 lastik daha iyi dolduruyor çamurluğu o yüzden kötü durmuyor. En azından yaylida yaysizda kullanan birisi olarak bunu rahatlikla söyleyebilirim Teşekkürler Sabri [emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Jantım geldi takıp gelem [emoji2][emoji2] Ağırlık tartıldı ilgili konuya atıyorum [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] Güle güle kullanın. Çok şık durmuş maşallah. Ne kadara maal oldu bu şıklık? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Vayss hayırlı olsun abicim Focus 3un tek janti budur Ya geçen günde düşündüm bunuda 225 lastikle evet oyle bi durum var ama 235 lastik daha iyi dolduruyor çamurluğu o yüzden kötü durmuyor. En azından yaylida yaysizda kullanan birisi olarak bunu rahatlikla söyleyebilirim ya sabri valla ben 18 i yaysız kullanmaktan bile çekiniyorum,sen bide güzel çukurlu istanbul yollarında bu arabaya yay taktın ya helal gerçi aldın sonra başına belayı ama neyse o da halloldu lastik boyutu net hocam, 235*40*18... yayı falanda boşver. senin araba bence gayet güzel duruyor şuanda. bide şu marşpiyellerini boyatsan tadından yenmez... Serdar hocam, geçenlerde Kaan abi yazıyordu. direksiyon kutusuna stoper takmak lazım diye. sende de 18 var (öncedende vardı gerçi). dikkate alıyorsun dimi bunu, kutuyu elimize almayalım sonra ? Vayss hayırlı olsun abicim Focus 3un tek janti budur Ya geçen günde düşündüm bunuda 225 lastikle evet oyle bi durum var ama 235 lastik daha iyi dolduruyor çamurluğu o yüzden kötü durmuyor. En azından yaylida yaysizda kullanan birisi olarak bunu rahatlikla söyleyebilirim yalnız sabri... ozan bir başlıkta makyajlı focusun klavuzunu paylaşmış. süper jantlar var. akıllara zarar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 ya sabri valla ben 18 i yaysız kullanmaktan bile çekiniyorum,sen bide güzel çukurlu istanbul yollarında bu arabaya yay taktın ya helal gerçi aldın sonra başına belayı ama neyse o da halloldu lastik boyutu net hocam, 235*40*18... yayı falanda boşver. senin araba bence gayet güzel duruyor şuanda. bide şu marşpiyellerini boyatsan tadından yenmez... Serdar hocam, geçenlerde Kaan abi yazıyordu. direksiyon kutusuna stoper takmak lazım diye. sende de 18 var (öncedende vardı gerçi). dikkate alıyorsun dimi bunu, kutuyu elimize almayalım sonra ? yalnız sabri... ozan bir başlıkta makyajlı focusun klavuzunu paylaşmış. süper jantlar var. akıllara zarar... Onu görmedim ben ama 18 tek jant var galiba yine onuda lansmanda görmüş olduk zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2015 Onu görmedim ben ama 18 tek jant var galiba yine onuda lansmanda görmüş olduk zaten esas bunlar varmış 2. sıra sağdan 2.den rica ediyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2015 aynen Ozan olayın kokusunu almış gerekli gösterimi yapmış, eyvallah bende ilk sıra en sağdakini alayım...gerçekten çok güzel jantlar var... Başım döndü...yeni zetecS jantı da çok iyi ama eskisini (MK3 Zetec) tercih ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Temizken resim atalım 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 maşallah serdar güle güle dikkatli kullan jantları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 maşallah serdar güle güle dikkatli kullan jantları Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Maşallah maşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 fiyatını da öğrenebilseydik daha güzel olacaktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2015 fiyatını da öğrenebilseydik daha güzel olacaktı 2200 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap