Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2015 Bugün bıcı bıcı yaptık akşam birde bi kaç kare resim Çekmek geldi içimden şu iğrenç kamera yerine düzgün bişey yokmu yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 senin jantlarını varya Artık yok bana hediye etti şu iğrenç kamera yerine düzgün bişey yokmu yahu? Çok karanlık çıkmış değil mi? Hava da karanlık ondandır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Artık yok bana hediye etti O zaman Doğan Kurban; Senin jantlarını varya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Artık yok bana hediye etti Çok karanlık çıkmış değil mi? Hava da karanlık ondandır Geri görüş kamerasını dedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Geri görüş kamerasını dedim Hee. İyide alternatif yokki ona. Ancak çin den benim kameradan alıp takması lasım. Yada tampona felan gömecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Hee. İyide alternatif yokki ona. Ancak çin den benim kameradan alıp takması lasım. Yada tampona felan gömecek Seninkide kötü. Tampon iyidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Seninkide kötü. Tampon iyidir Bozulunca takarız acelesi yok. Yapamadıkki otomatik sistem. Geri vitese takınca logo açılıp kamera çıkabilecek sistem yapamadılar ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Geri görüş kamerasını dedim Mahrumiyette bu kadar oluyor [emoji2][emoji2][emoji2] Teşekkürler [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Mahrumiyette bu kadar oluyor [emoji2][emoji2][emoji2] Teşekkürler [emoji2] Bence plastiği delmeye kesmeye kıyamıyorsunuzda ondan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bakma sen bu çılgınlara, eline emeğine sağlık, daha dün gibi araba ve plâka alınışı[emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bence plastiği delmeye kesmeye kıyamıyorsunuzda ondan. Bence gayet güzel abicim.Kamerayıda beyaza boyasan daha güzel olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Ben aslında yaptırsam Doğan'ın kameradan isterdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bence gayet güzel abicim.Kamerayıda beyaza boyasan daha güzel olurdu. Orijinali böyle, sonra atar matar tekrar uğraşmak gerekir, esas neden beyaza boyucam yaw griye boyardım boyasam kamerayı önceden ters tarafa takmıştım orayı tamir edip boyadık, bariz belli oluyor, boya hatalarıda var ama bagaj kapalıyken belli olmadığı için bu kadar yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 neden beyaza boyucam yaw griye boyardım boyasam İşte buna çok güldüm .Abicim kalitesine laf diyemem ama benim kameranın görüş açısı çok iyi.Tamponun çizgisini görüyorum ve ona göre rahatca yanaşıyorum.Görüntüsü de gayet güzel.İlerde bozulursa senin yöntemle yaparız.Şöyle krom felan kaplanmıyor mu yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Orijinali böyle, sonra atar matar tekrar uğraşmak gerekir, esas neden beyaza boyucam yaw griye boyardım boyasam kamerayı önceden ters tarafa takmıştım orayı tamir edip boyadık, bariz belli oluyor, boya hatalarıda var ama bagaj kapalıyken belli olmadığı için bu kadar yeter. Kendine alacakdı [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap