Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 İşte buna çok güldüm .Abicim kalitesine laf diyemem ama benim kameranın görüş açısı çok iyi.Tamponun çizgisini görüyorum ve ona göre rahatca yanaşıyorum.Görüntüsü de gayet güzel.İlerde bozulursa senin yöntemle yaparız.Şöyle krom felan kaplanmıyor mu yahu İnince koyarım fotoğraf görürsün görüş açısını çizgiler otursun diye bi daha kesip biçip tamirle filan uğraştık zaten genede hafif hata oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 İnince koyarım fotoğraf görürsün görüş açısını çizgiler otursun diye bi daha kesip biçip tamirle filan uğraştık zaten genede hafif hata oldu. Tamponu görecek şekilde ayarla çok iyi oluyor.Bu arada boya atmaz bence.Benim shark hala canavar gibi 1 yıl oldu boyayalı abicim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bence plastiği delmeye kesmeye kıyamıyorsunuzda ondan. Beyaz sedanı böyle yapmıştım kıyarım. Kıymasına onu yapacak vaktim yok [emoji2][emoji2][emoji2] Bakma sen bu çılgınlara, eline emeğine sağlık, daha dün gibi araba ve plâka alınışı[emoji4] Aynen abi. Valla geçen yıl tam bugün koşturmuştuk [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Beyaz sedanı böyle yapmıştım kıyarım. Kıymasına onu yapacak vaktim yok [emoji2][emoji2][emoji2] Kıyma konusunda en acımasızı benim. Kuşbaşında serdar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Tamponu görecek şekilde ayarla çok iyi oluyor.Bu arada boya atmaz bence.Benim shark hala canavar gibi 1 yıl oldu boyayalı abicim. Fabrika ayarlamış zaten abi o zaten boyalıydı bu ham plastik. O değilde adam iki fotoğraf koydu konunun içine ettim bi ara taşırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Fabrika ayarlamış zaten abi o zaten boyalıydı bu ham plastik. O değilde adam iki fotoğraf koydu konunun içine ettim bi ara taşırım Bişe olmaz yabancı deel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bugün bıcı bıcı yaptık akşam birde bi kaç kare resim Çekmek geldi içimden [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Serdar bu arabayı Bursa da görürsem bir kaç parçasını bulamayabilirsin beni tahrik ediyon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Serdar bu arabayı Bursa da görürsem bir kaç parçasını bulamayabilirsin beni tahrik ediyon Abi şeker pembe renkli kısımlar harici istediğini al. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 tanıdık boyacı var hallederiz Doğanım farlardan başlamayı düşünüyorum jantlardan çıkarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 tanıdık boyacı var hallederiz Doğanım farlardan başlamayı düşünüyorum jantlardan çıkarız Abi bende kalanını alım diyecem ama şeker pembe olunca itici geliyor bana eee tü kaka pis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Tamam motor bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Tamam motor bende Ok uyar.Yazılımla sprint de benim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Vay anasını arkadaş arabam yok olmuş tecavüz ettiniz yav ayıp ayıp [emoji23][emoji23][emoji23] Vijdansızlarrrrrr 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Tamam motor bende Başka bişey daha lazım [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Başka bişey daha lazım [emoji2] Sana da navigasyonu verelim abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap