Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Sana da navigasyonu verelim abi. Walla çok istiyorumda, cüzdanım çok ağrıyor [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bu dükkanın sahıbı nirde [emoji2][emoji2][emoji2] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bu dükkanın sahıbı nirde [emoji2][emoji2][emoji2] Hahahahha kapı açık kalmış[emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Hahahahha kapı açık kalmış[emoji1] Kapatın kapıyı ceyran yapıyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Başka bişey daha lazım [emoji2] Niye ki? Bise takıcam motoru 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Niye ki? Bise takıcam motoru Hahahahha [emoji2][emoji2] Kapatın kapıyı ceyran yapıyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bisküvitler, lokumlar kalmadı hepsini çocuklar aldı, [emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Walla çok istiyorumda, cüzdanım çok ağrıyor [emoji4] Beleş abi beleş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Beleş abi beleş Hahahaa. ..Hayatta beleş bişey alamadım ki sıra bana gelince yine zam gelir[emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Hahahaa. ..Hayatta beleş bişey alamadım ki sıra bana gelince yine zam gelir[emoji4] Hedaye abi hedaye . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Hedaye abi hedaye . Bende onu diyorum ya Doğanım sıra bana gelince hediye bitti size % bilmem kaç indirimli derler[emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Bende onu diyorum ya Doğanım sıra bana gelince hediye bitti size % bilmem kaç indirimli derler[emoji4] Yok yok sana bedava abi.Para alacak kişinin karşısında dağ gibi olmasada tepe gibi (göbek değil bu tepe) ben dikilirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Serdar direksiyon bizde var o sende kalabilir.biz diğerlerini paylaşalım artık sana da ne kalırsa yok mu? geleeeen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Serdar direksiyon bizde var o sende kalabilir.biz diğerlerini paylaşalım artık sana da ne kalırsa yok mu? geleeeen Ben istemiyorum abi bişey.Benim arabam daha güzel.Beyaz gelinlik giymiş gelinlere benziyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Serdar direksiyon bizde var o sende kalabilir.biz diğerlerini paylaşalım artık sana da ne kalırsa yok mu? geleeeen Allah Razı olsun abi düşünmen yeter direksiyon kutusu bozuk zaten onuda ALIN işe yaramaz [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Allah Razı olsun abi düşünmen yeter direksiyon kutusu bozuk zaten onuda ALIN işe yaramaz [emoji23][emoji23][emoji23] Cevap geldimi son durum ne kutudan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap