Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Cevap geldimi son durum ne kutudan. Ben müsait olunca değişecek abi sıkıntı yok ondan yana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2015 Ben müsait olunca değişecek abi sıkıntı yok ondan yana Parça geldi o zaman.E bırakta değiştirsin adamlar.Araba var nasılsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Ben müsait olunca değişecek abi sıkıntı yok ondan yana Valla yakarım nas otoyu bana da sipariş versinler benimki daha kötü. Bak herslendim şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Valla yakarım nas otoyu bana da sipariş versinler benimki daha kötü. Bak herslendim şimdi Celallenme yahu [emoji2][emoji2] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Müdür öle samimi [emoji12] [emoji12] [emoji37] yaklaşım var ise ciddi diyom bu işi yakmasamda benimkisine degissinler yav Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Müdür öle samimi [emoji12] [emoji12] [emoji37] yaklaşım var ise ciddi diyom bu işi yakmasamda benimkisine degissinler yav Ama ellerinde hazır olmaz 2 defa gelmek zorundasın yada arabayı burda bırakacaksın. Bittiği zaman tekrar gelip alacaksın [emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Ama ellerinde hazır olmaz 2 defa gelmek zorundasın yada arabayı burda bırakacaksın. Bittiği zaman tekrar gelip alacaksın [emoji2] Eee arabasını getirir senin arabayı alır gider.Çözümmü yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2015 Eee arabasını getirir senin arabayı alır gider.Çözümmü yok Ya zaten 2 araba gelecekler sıkıntı yok Kalsın bende zaten ciğerlerini açarım biraz pas tutmuş zaten [emoji2][emoji2][emoji2] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 (düzenlendi) Kurda kuzuyu teslim edim yani Bisi deel arabayı pempeye falan boyarsa sıkıntı Nisan 8, 2015 Mete Turfan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Kurda kuzuyu teslim edim yani Bisi deel arabayı pempeye falan boyarsa sıkıntı O konuda garantisi yok.Yapar mı yapar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 İçiniz fesat sizin ya ayıp ayıp [emoji2] Kurda kuzuyu teslim edim yani Bisi deel arabayı pempeye falan boyarsa sıkıntı O konuda garantisi yok.Yapar mı yapar [emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 İçiniz fesat sizin ya ayıp ayıp [emoji2] @Mete Turfan bak sana ne dedi Tosun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Çok ayıp ettik abi aslında serdar öle birisi deel [emoji56] [emoji56] [emoji56] [emoji56] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Bugün Kuaför boya bakım badana seramik kaplama yaptık daha bitmedi yarın teslim alacam çalışma olurken bi kaç resim çektim [emoji3][emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap