Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 yok yok aleni siyah yapmak lazım. mustang jant rengi veya şu Bunu diyorum işte görmüştüm cenk hocam bak doğan abi farda şeytanı soktu içime jantta sen gireceksin bu gidişle [emoji3][emoji3][emoji23] Getir kumsal rengi plastik atım. Güzel olur [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Getir kumsal rengi plastik atım. Ben diyecektim, elimde kullanmadığım 3 kutu bej rengi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Ben diyecektim, elimde kullanmadığım 3 kutu bej rengi var [emoji4] Gönder gelsin abi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Şeker arabaya parlak siyah lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Şeker arabaya parlak siyah lazım. Yapalım bea o zaman musait Zaman'da [emoji3][emoji3] Şeker arabaya parlak siyah lazım. Yapalım bea o zaman musait Zaman'da [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yap yap Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Nasıl bir şey çıkacak ortaya merakla bekliyorum,şuan ki hali bence kusursuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 arabanın tek kusuru badim valla yaa :) badi Yakup ve Kaan abiye katılıyorum . iyi bi kaportaci halleder yapar . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
testuser Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Bunlarda Bolu mudurnudan Bolu'ya gelip benden daha çok gezmişsiniz valla, kıskandım Bolulu olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Karataş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 maşallah aklı başından alan cinsten olmuş :)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 maşallah aklı başından alan cinsten olmuş ) Teşekkürler Bolu'ya gelip benden daha çok gezmişsiniz valla, kıskandım Bolulu olarak <_> İnsan doğduğu yeri yaşadığı yeri daha az geziyor [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 @Serdar yaman jant parlak siyah iyi olabilir, focus red gibi aynen... Ama senin arabadaki son ve bence en kritik dokunuş, şu ondeki izgarayi plakasiz orjinal st izgarasi ile degistirmek... Gazoz olma, efsane ol Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 @Serdar yaman jant parlak siyah iyi olabilir, focus red gibi aynen... Ama senin arabadaki son ve bence en kritik dokunuş, şu ondeki izgarayi plakasiz orjinal st izgarasi ile degistirmek... Gazoz olma, efsane ol [emoji4] Bul takalım o zaman [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Ben diyecektim tam. Bul da taksın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2015 @Serdar yaman jant parlak siyah iyi olabilir, focus red gibi aynen... Ama senin arabadaki son ve bence en kritik dokunuş, şu ondeki izgarayi plakasiz orjinal st izgarasi ile degistirmek... Gazoz olma, efsane ol Hiç gördün mü alleesen şunun gerçek halini. Bence tamponla oynanmamalı... Zevkler konuşuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap