Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Hayırlı uğurlu olsun birazda teknik bilgi alsak. Lastik- jant ölçüleri, fiyat v.b.. Teşekkür ederim Lastik 235/40/R18 ebat Çok güzel olmuş Serdar. Bakalım sırada ne var [emoji4] Bişe kalmadı sanırım [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Kaliperleri fuşya yapacakmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Kaliperleri fuşya yapacakmış Gelimde sen boya bana [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Kaliperleri fuşya yapacakmış Gelimde sen boya bana [emoji3] Ayıpsın. Seni bile boyarım gel gel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Oem st jantlarımızda tamam 41 kere maşallah allah tekerine taş değdirmesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3] Abi bana sattığını yazmada sakın. Sonra Yahya ile kılıç kalkan oynamayalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3] Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 9 dakika önce, Serdar yaman said: Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş Bu ebatları bulmak biraz zor evet, ben de zor bulmuştum sipariş verip 20 gün kadar beklemem gerekti, lastiği taktığımda daha fabrikadan çıkalı tam 1 hafta olmuştu yani az sayıda getiriyorlar o da hemen tükeniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş [emoji3] Bu ebatları bulmak biraz zor evet, ben de zor bulmuştum sipariş verip 20 gün kadar beklemem gerekti, lastiği taktığımda daha fabrikadan çıkalı tam 1 hafta olmuştu yani az sayıda getiriyorlar o da hemen tükeniyor. Bakalım abi ilerleyen Zaman'larda artık Oem st jantlarımızda tamam 41 kere maşallah allah tekerine taş değdirmesin Cümlemizin abi Sağolasın.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3] Belki ben o jantlarida alcam ayda bir farkli jant takip gezcem. Nerden biliyorsun ki abi vazgectigimi Kurtulamazsin benden Serdarim hayirli ugurlu olsun gule gule kullan. Masallah 41 kere 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3] Belki ben o jantlarida alcam ayda bir farkli jant takip gezcem. Nerden biliyorsun ki abi vazgectigimi [emoji4] Kurtulamazsin benden [emoji6] Serdarim hayirli ugurlu olsun gule gule kullan. Masallah 41 kere Sanada kardeşim [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2015 Güle güle kullan. Maalesef bu jantlara hiç ısınamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2015 Güle güle kullan. Maalesef bu jantlara hiç ısınamadım. 10 güne gelince canlı bakarsınız hocam [emoji3] Gece takınca karanlıkta çekmiştim resmi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 goodyear 235/40 r18 95y eagle f1 asymmetric 2 xl lastiklerimizde takıldı 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap