Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Hınn adam hızlı yahu Korkuyorum 1-2 ay sonra motor swap yaptım derse şaşırmayacam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Ya yasak mı değil mi film gene karıştırdım ben. Önlere çektircem bende yasak ; ilk alındığında 75 tl cezası var , 2. sinde araç trafikten men ... Ama ben polisi görür ön camları indiririm dersen o ayrı ... Gerçi bazen ön camları bir kaldırırmısınız diyebiliyorlar ... Ben de vardı söktürttüm ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 yasak ; ilk alındığında 75 tl cezası var , 2. sinde araç trafikten men ... Ama ben polisi görür ön camları indiririm dersen o ayrı ... Gerçi bazen ön camları bir kaldırırmısınız diyebiliyorlar ... Ben de vardı söktürttüm ... Yok polisi görmem ama yasaksada yüz göz olmamak pahasına taktırmaktan vazgeçerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Beyaza yaptım o kadar çevirmeye girdim çeşitli illerde sıkıntı çıkmadı bir nevi iki tarafın iyi niyetli olması gerekiyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Son 2 aracım da filimliydi yani toplam da 5 sene, bir kere bile filim yüzünden ceza yemedim. Şans birazda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 istanbul-ankara gibi yerlerde ; polisler zaman zaman ceza yazmak için kusur arar ; aylık kotalarımı vardır hiç bilmem , ama direk cımbızla çeker gibi çekiverirler TEM'de dai Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 istanbul-ankara gibi yerlerde ; polisler zaman zaman ceza yazmak için kusur arar ; aylık kotalarımı vardır hiç bilmem , ama direk cımbızla çeker gibi çekiverirler TEM'de dai Aynen abicim bende hiç gelemem.hele bir de polisin tavrı eğer biraz tersse bende tesleşirim.O yüzden yasa neyse o olsun o yüzden taktırmam.Ha çevirince kusurum varsada yazsın cezamı hiç ağız açıpda minnet etmem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Cam filmi için servisteyim Kaç para sıkışmış oraya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Kaç para sıkışmış oraya beyazdan cam filmim vardı buna yetecek takan arkadaşın sözü var cezalı diye serviste ücret almiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 @Serdar yaman, Oraları açmışken hoparlörlere de bi el atsan diyorum. O pıtır pıtır şeyleri alıp yerlerine patır patır şeylerden alıp taksan fena olmaz ama sanki biraz geç kaldık gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 @Serdar yaman, Oraları açmışken hoparlörlere de bi el atsan diyorum. O pıtır pıtır şeyleri alıp yerlerine patır patır şeylerden alıp taksan fena olmaz ama sanki biraz geç kaldık gibi... burda hiç birşey yok ümit bu kadarını yapabildiğim için herkes şaşırıyor zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 beyazdan cam filmim vardı buna yetecek takan arkadaşın sözü var cezalı diye serviste ücret almiyor Oh 4 ayak üstüne 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Servet Özkan katkılarıyla st egzozu taktık... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Yakışır kardeşime(arabaya[emoji4] ) hayırlı olsun [emoji594] [emoji594] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Pembeyede uymuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap