Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Bunun anahtarını ele geçirmek lazım bir ara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Bunun anahtarını ele geçirmek lazım bir ara [emoji106][emoji106] İstesen verir bence. Kırmaz seni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 İstesen verir bence. Kırmaz seni Vallahi kendi tercihi. İsterse vermesin. Baksın bakim çalıyor muyum çalmıyor muyum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Bunun anahtarını ele geçirmek lazım bir ara [emoji106][emoji106] Ne zaman istersen gardaşım [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Ördek Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 sadece ön tampon satılıyor mu aldığınız yerde birde park sensörleri ön ızgarada eski sensörler gibi düzgün ve çalışır durumda oluyor mu . bu arada çok güzel olmuş güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Bir mahrusu yoksa aracınıza sadece görsel olarak ne kadar harcadınız. Yani böyle bir araç sahibi olmak istersem ne kadar harcamam gerekir o yüzden soruyorum. Yazılım vs hariç benim önemli olan dış görünüşü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Bir mahrusu yoksa aracınıza sadece görsel olarak ne kadar harcadınız. Yani böyle bir araç sahibi olmak istersem ne kadar harcamam gerekir o yüzden soruyorum. Yazılım vs hariç benim önemli olan dış görünüşü İlk sayfayı okudunuz mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 İlk sayfayı okudunuz mu ? Evet hocam okudum ama belki daha vardır 6 sayfa ya daha yapıpda yazmadıkları vardır ondan sordum eğer hepsi bu kadarsa gayet iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Evet hocam okudum ama belki daha vardır 6 sayfa ya daha yapıpda yazmadıkları vardır ondan sordum eğer hepsi bu kadarsa gayet iyi Valla dış görünüş olarak eğer ST istiyorsanız yapılabilecek her şeyi Serdar abi yapmış zaten,aşağı yukarı sıfırdan yapmak bu civarlarda bir şey tutar. Fakat titanium x dışında bir model alırsanız mercekli far almanız gerekecek ekstra olarak. Serdar abinin yazdığı kit fiyatına far dahil mi bilmiyorum ama dahil değilse bir binlikte farlar için ekleyin,ayrıca jantlarıda eski aracından sökmüştü,kendi seçiminize göre birde jant masrafı ekleyin siz ona göre hesaplayın. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Evet hocam okudum ama belki daha vardır 6 sayfa ya daha yapıpda yazmadıkları vardır ondan sordum eğer hepsi bu kadarsa gayet iyi Tam olarak ne lazım buyrun [emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2014 Tam olarak ne lazım buyrun [emoji3][emoji3][emoji3] hocam ilk sayfada yazılanlar dışında aracınızda ekstra ne var acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Güzel olmuş iyi günlerde kullanın, arka tampon komple değişmesi mi gerekiyor? sadece alt ek olarak mı değişiyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2014 Güzel olmuş iyi günlerde kullanın, arka tampon komple değişmesi mi gerekiyor? sadece alt ek olarak mı değişiyor? Piyasada yan sanayi alırsanız ekin klipsleri uymuyor ya işlem yapıp o şekilde takacaksınız yada sadece orjinal ek alırsanız sorunsuz olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Bu arada alt ek komple hiç kullanılmamış bir şekilde var bende. Servisten alınma orjinal oem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2014 Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap