Osman Mollaoğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2014 F3 1.0 da dün test yaptim ibre 210 a takıldı 5 veya 6 vites farketmiyor daha fazla gitmesi gerekmiyormuydu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Limitör açık değil kullanmiyorum. Limitor kapalıyken çalışıyormu bilmiyorum. Iki elim sıkı sıkı direksiyonda el çarpması gibi bi durum yok. Yukarıda yazdıklarımız seni ikna etmeye yetmedi ise sözün bittiği yerdeyiz. İleride biri diyecektir ben şimdiden yazayım: "Motorun sağır kardeşim senin" 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Aracınız kaç km de 3000 km de iken aracım 180 geçmiyordu. şimdi oldu 8000 km kullana kullana aracın performansı git gide artıyor. 240 kadar vurdum ibreyi aracım 1.6 125psi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Ben ibreyi hatta elim degmisken komple motoru değişecem 240 az geliyor banada !!! E-bay'dan sipariş geçtim 330 basacam artık !!! Önümüzdeki ayda Ingiltere'den sipariş ettiğim kanatlar gelecek oh mis... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Şaka bir yana bende otoyolda bir kez hafiften denedim 210 a gelince bırakmıştım. Ama aracın isteği o kadar yerindeydi ki bence daha gideri vardı. Yani benim hissettiğime göre gücü yetmiyor çeviremiyor gibi bir durum söz konusu değil. 6 vites olsa doğru çeviremeyebilir. Ama 5. viteste çok fazla olmasa da gösterge hızından bahsediyorum 220 civarını görür diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Fatih bey haklısınız bendede aynu durum söz konusu 210 kadar istikrarlı bir şekilde hızlanıyor. 210 da birden kesiliyor sanki engelleyici var. Şu anda 3700 km deyim 50000 km daha yaparsam birdaha denemyi düşünüyorum bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak M. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 (düzenlendi) Benim araba 210 u geçmiyor 95 ps ama motor müthiş bence.Focus 2,5 titanium la 230 görmüştüm 210 da tatmin ediyor beni Mayıs 16, 2014 Burak M. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Osman Mollaoğlu
F3 1.0 da dün test yaptim ibre 210 a takıldı 5 veya 6 vites farketmiyor daha fazla gitmesi gerekmiyormuydu.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap