Metin Samet Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 8, 2014 (düzenlendi) Arkadaslar bu modülü bir türlü çözemedim mavi ve Yeşil kabloyu sinyale baglamak gerekiyormus ama nereye bağlayacaz acaba ? Bi yardım edin gözünüzü seveyim sinyal kablolarını bulamadım Mayıs 8, 2014 Metin Samet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Sanırsam bu devre işini kolaylaştırır. + uçları bulman gerekiyor onun içinde ölçü aleti şart + ile - uçları karıştırıp bağlarsan sıkıntı olur Öncelikle ölçü aletin var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Ölçü aleti maalesef yok sinyalin kablolarını bir bulabilsem halledecegim ama bulamadık gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Bence hiç kendin deneme ozaman ölçü aleti ile ölçmeden yapman riskli olur + uç ile - ucu çakıştıraBilirsin. Sigorta atar araçta üstüne atan sigortayı Bulmakla uğraşacaksın elindeki parça zarar görür.Oto elektrikcisine götür 15 dakikada yapıp çıkar giBi Komple modülün fotoğrafını paylaşır mısın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Buyur kardeş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 farlardaki sinyale giren kabloyu takip edebiliyor musun?Kabloyu yarıp parça kablo ile ek al izole bantla da bantla tamamdır.Kırmızılar artı gibi duruyor ama sorun olmaması için voltaj ölçümü yapman gerekiyor. 12 volt yazısını görürsen tamamdır.ölçü aletinin + girişini gör sonrada hangi uca deyiyorsa o uç artıdır. Ölçü aletinde - değer görürsen uçları yer değiştir. Ölcü aleti bulursan da bu şekilde test etmiş olursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 bir tane park ampulu bul, bunu ölçü aleti olarak kullanacaksın, öncelikle bu ampulun uçlarına kablo bağla. Bu kablolardan birini herhangi bir yerden şaseye bağla. Ondan sonra sinyal açıkken diğer kabloyu soketteki pinlerde tek tek dene lamban sinyal şeklinde yanıp sönmeye başladığında sinyal kablosunu buldun demektir. Aynı şekilde park kablosunuda bulup montajı bitirebilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Yardımlarınız için çok teşekkür ederim ancak anladığım kadarıyla bu benim işim değil bir elektrikçiye götürmek gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Elektrikçi taş çatlasın yarım saatte yapar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Elektrikçi taş çatlasın yarım saatte yapar. Ozan bizim farlarda ledlerden mi aliniyor park sinyali ? Sıkıntı oluyor muydu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Ozan bizim farlarda ledlerden mi aliniyor park sinyali ? Sıkıntı oluyor muydu ? Ledlerdenmi derken? Başka bir yer yok ki Ama DRL ve Parkın kablosu ayrı parkınkinden alınması lazım(12 nolu pindi heralde). Bu modul çalışmaz F3te, işlemcili olandan alman lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Bu ürünü tavsiye etmem.. taş direnç sanırım... deli gibi ısınıyor söküp talip eren'in amerikan park modülünü takmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2014 Bu ürünü tavsiye etmem.. taş direnç sanırım... deli gibi ısınıyor söküp talip eren'in amerikan park modülünü takmıştım El değmeyecek kadar ısınır ancak düzgün biryere sabitlenirse sorun olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Samet Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Arkadaslar gittim 7.5 Tl ye baglattım Yapılışını izledim gerçekten zor iyi ki kendim ugrasmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Arkadaslar gittim 7.5 Tl ye baglattım Yapılışını izledim gerçekten zor iyi ki kendim ugrasmadım 10 verseydin bari ucuzmus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap