Şükrü Abay Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2014 Merhaba arkadaşlar bir süredir foruma giremiyorum lys ye çalışıyorum . Bu arada benim focusu sattık şimdi focus 2 bakıyoruz. Aklıma şu soru takıldı. Trend ile Ghia arasında Teypler haricinde hoparlörlerin kalitesi arasında fark var mıdır? Hadi ghia 'lada extradan arkada twitter var onu biliyorumda koax. hoparlörlerde fark var mı trend ile ghia arasında? Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 var tabiki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2014 Ben tesisatın da farklı olduğunu hatırlıyorum, mertol abi öyle demişti diye aklımda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Herseyiyle farkli. Teyp kolonlar vs. Ghia da cok guzel sistem var. O yillarin tum segmentlerinden ustun. 2007 den sonraki sony ler daha guzel. Titaniumlardaki. Icinin arcelik oldugunu biliyorum. Bozulan olursan arcelik servislerine baktirabilir. Focus 2 ilactir. Hayirli olsun Sukru abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Vayyy raid Şükrü özledik seni Araç içinde hayırlısı olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Yaw hakikaten arada bahsin geçti ama senden ses çıkmadı:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Arada daglar ucurumlar var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2014 Vayyy raid Şükrü özledik seni Araç içinde hayırlısı olsun... Herseyiyle farkli. Teyp kolonlar vs. Ghia da cok guzel sistem var. O yillarin tum segmentlerinden ustun. 2007 den sonraki sony ler daha guzel. Titaniumlardaki. Icinin arcelik oldugunu biliyorum. Bozulan olursan arcelik servislerine baktirabilir. Focus 2 ilactir. Hayirli olsun Sukru abi Arkadaşlar en kısa zamanda sizin yanınızda olucam su lanet sınav bi bitsinde Çok teşekkür ediyorum bende sizi özledim öpüyorum sağolun Yaw hakikaten arada bahsin geçti ama senden ses çıkmadı :) ) Abicim gelcem en kısa zamanda kendinize iyi bakın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Şükrü Abay
Merhaba arkadaşlar bir süredir foruma giremiyorum lys ye çalışıyorum .
Bu arada benim focusu sattık şimdi focus 2 bakıyoruz.
Aklıma şu soru takıldı.
Trend ile Ghia arasında Teypler haricinde hoparlörlerin kalitesi arasında fark var mıdır?
Hadi ghia 'lada extradan arkada twitter var onu biliyorumda koax. hoparlörlerde fark var mı trend ile ghia arasında?
Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap