M.Kayabaşı Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2014 2013 mode focus style powershift aracım var. Kitapçıkta en az 95 oktan benzin kullanın diyor. sizler hangisini kullanıyorsunuz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Tavsiye edilen kullanılmalıdır. 95 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 97 kullanılması gerekiyor diye biliyorum. Ama opette sadece 95 var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 97 kullanılması gerekiyor diye biliyorum. Ama opette sadece 95 var Böyle birşey yok maalesef 97'yi kullanarak boşuna fazla yaktırmayın araca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sezen Köroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 97 oktanda araba sanki fazla yakıyor gibi geldi bana daha iyi gittiği de yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Pdk olabilir ismi tam aklima gelmedi .açıklama yaptı eurodizelle normal dizel arasında fark yokmuş sadece telif hakkı diye isim parası aliyorlarmis. Belki benzindede aynı şey geçerli olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Pdk olabilir ismi tam aklima gelmedi .açıklama yaptı eurodizelle normal dizel arasında fark yokmuş sadece telif hakkı diye isim parası aliyorlarmis. Belki benzindede aynı şey geçerli olabilir. Değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M.Kayabaşı Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 konuyu açtım ama ilk depom sadece 97'ydi. benzin ışığı yanana kadar kullanıp, ondan sonra hep 95 aldım araç 3200 kmde. karıştırmakta sakıncalı diyolar. fyorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 95 oktan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 zaten ; aracın benzin kapağında 95 oktan yazıyor ... 97 'ye gerek yok ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 (düzenlendi) 95 iyidir boşuna kafanızıda aracınızıda karıştırmayın. Satış temsilcimizde 95 oktan gayet iyi ve yeterli demişti aracı teslim ederken. Ayrı bir not ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaç kişiden performanslı veya motoru güçlü bir araç olmadıkça atmosferik 1.6'larda 97 oktanın bir yararı olmadığını duymuştum. Mayıs 13, 2014 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 97 kullanılması gerekiyor diye biliyorum. Ama opette sadece 95 var Boyle birsey sozkonusu bile degil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Amerikada 80 küsür oktanli yakitlar kullaniliyor. Bu arabalar ordada kullaniliyor yani 95 gayet yeterli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M.Kayabaşı Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 95 iyidir boşuna kafanızıda aracınızıda karıştırmayın. Satış temsilcimizde 95 oktan gayet iyi ve yeterli demişti aracı teslim ederken. Ayrı bir not ne kadar doğru bilmiyorum ama bir kaç kişiden performanslı veya motoru güçlü bir araç olmadıkça atmosferik 1.6'larda 97 oktanın bir yararı olmadığını duymuştum. bende aynı şeyleri düşünüyorum. peki bu yakıtları karıştırmak doğrumu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 bende aynı şeyleri düşünüyorum. peki bu yakıtları karıştırmak doğrumu. Zararı olacağını sanmam ama doğru mu orasıda tartışılır. Araç için 95 oktan öneriliyorsa 95 oktanla devam etmek en güzeli olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Ben arabamı alırken arabanın 95 e ayarlı olduğunu söylediler. 97 kullanabiliyormuşuz fakat arabanın 97 ye göre ayarlanması gerekiyormuş. Bence servise danışıp karar verin. Arıza yapabilir diye ikaz ettiler servisten beni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
M.Kayabaşı
2013 mode focus style powershift aracım var. Kitapçıkta en az 95 oktan benzin kullanın diyor. sizler hangisini kullanıyorsunuz..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap