Bahadır Atay Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2014 bugün aracımın rot-balans ayarını yaptırdım usta 50 lira istedi üstelik lastiklerimin ikisine vida batmıştı onları yamadı iki yamaya 20 lira daha istedi bana çok geldi. geçen ay ford ak otoda sordum 50 lira dedi zaman olmadığı için yaptırmamıştım.sanayide 50 liraya yaptırmak zoruma gitti. siz en son rot-balans ayarınızı kaç tl ye yaptırdınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Rot+Balans+Lastik tamiri 70TL normal fiyat. Sizin beklentiniz neydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Bence gayet normal bir fiyat 100 tl almadığı için şanslısınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 tamam ben cimri bir adamım ama ne bileyim genelde serviste 50 lira olan piyasada 25 lira oluyor ya. bende ustaya laf sokmuştum :)serviste de 50 lira diye lastiklere soğuk yama yaptı iki adet 10 ar lira maliyeti ne ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 (düzenlendi) tamam ben cimri bir adamım ama ne bileyim genelde serviste 50 lira olan piyasada 25 lira oluyor ya. bende ustaya laf sokmuştum :)serviste de 50 lira diye lastiklere soğuk yama yaptı iki adet 10 ar lira maliyeti ne ki? Ahaha "bu binaya acaba nekadar demir gitmiştir" yaklaşımıyla yaklaşalım diyorsunuz. Peki maliyet hesabını siz bir işletmeci olarak eminim benden daha iyi yaparsınız fakat: kullanılan araç gereç malzeme fiyatı + ( dükkan kirası, elektriği suyu + sgk masrafları + işçilik ücreti ) / aylık çalışma saati Gırgırı şamatayı bırakalımda, fiyat makul. Azı emeğe saygısızlık olur. Not: Bir Ozan daha varmış bu hayatta. Mayıs 12, 2014 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 haydaaaa fiyat göreceli neden saygısızlık olsun inanıyorum ki daha uygun fiyata yapan vardır.size normal bana çok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Ben olay Ozanıma nasıl geldi anlamadım:)): Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Ben olay Ozanıma nasıl geldi anlamadım:)): bende anlamadım tahminimce alış-verişimi şiirsel buldu servet bey ondan ozan dedi bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 haydaaaa fiyat göreceli neden saygısızlık olsun inanıyorum ki daha uygun fiyata yapan vardır.size normal bana çok Fiyat göreceli olmaz maliyet oranına göre değişir, sayın işletmecim. 10 tane lastikçiye gidin benzer fiyat söyler Rahat olun fahiş değil fiyat. Ben olay Ozanıma nasıl geldi anlamadım:)): Ozan okursa direk anlar bende anlamadım tahminimce alış-verişimi şiirsel buldu servet bey ondan ozan dedi bana Yok yok, okursa anlar demek istediğimi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 ohhhh rahatladım yahu servet bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Normal fiyat. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 sadece balans için bile o kadar isteyen yerler var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 sadece balans için bile o kadar isteyen yerler var. Bakım işi tamam Ozanım:)):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Rot 30tl Balans 30tl Lastik tamiri 10tl Bircok yerde gecerli fiyatlar bunlar ama rot ve balansi 15+15e yapanlar oluyor bazen. Balikesirde vardi bir amca isinide iyi yapiyordu sagolsun cok yardimci olmustu bana:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap