Hakan G. Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2014 (düzenlendi) Merhaba. Bugün araştırırken gördüm ve hoşuma gitti. Ön konsolun birleştiği yerlere, kapı kollarının uygun yerlerine ve ön taraf ayak uzatma yerlerine bu fitilli ledlerden döşemeyi düşünüyorum. Kısacası titaniumda olan iç mekan aydınlatmasını kafama göre yapacağım. Daha önce yapan var mı içimizde? Mayıs 12, 2014 Hakan G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Göz almazmı bu yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 sürücü tarafında pek bir şey yok.zaten biliyorsunuz bizim focusların içi biraz pilot kabinini andırıyor.bunların sorun olacağını düşünmüyorum.çok da rahatsız ederse bir anahtar eklenerek açılıp kapatılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 sürücü tarafında pek bir şey yok.zaten biliyorsunuz bizim focusların içi biraz pilot kabinini andırıyor.bunların sorun olacağını düşünmüyorum.çok da rahatsız ederse bir anahtar eklenerek açılıp kapatılabilir. Valla ben olsam uğraşmam böyle şeylerle, renkli ekran gösterge ve multimedya ekranı yapardım. Zevkler renkler bişey diyemiyorum tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2014 renkli ekran gösterge ve multimedya ekranı yapardım. Onlar da sırada ama şimdi onlar için durum yok.bunlar ufak dokunuşlar olduğundan pek cep yakmıyor.tamamen duygusal yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap