Servet Ö. Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2014 (düzenlendi) Standart olmayan Bronz/Seramik vs baskı ve balatalar var ama nedir ne değildir bir türlü uygun kaynak bulup okuyamadım. Varsa deneyiminiz veya elinizde bir kaynak paylaşırsanız sevinirim. Mayıs 13, 2014 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Nası bişe arıyon böyle bişey mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Performansa yönelik bronz balataların olduuğunu biliyorum. Uzun ömür açısından nedir, ne değildir bilemiyorum ama çok güçlü araçlarda o gücü kontrol edebilmek için böyle balatalara ihtiyaç duyuluyor diye biliyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2014 Servet aibm ben de o şekil Ümit in dediği gibi olduğunu biliyorum. Ne kadar işine yarar bilmiyorum ama bizim UMKE nin kullandığı Mıtsubishi pajero Mitsubishi L200 ve Volkswagen amarok için yılda neredeyse 4 kez baskı balata değişiyordu. araç bakımlarında defalarca kez belirtmemize rağmen pahalı olduğundan red geliyordu sonunda kandırdık bronz baskı balataya geçildi ve birbuçuk yıldan beridir araçlar o yönden sıkıntıya uğramadı marka olarak ne takıldı açıkçası hatırlamıyorum ama fiyatları diğerlerine göre baya pahalı saygılar vesselam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap