Kerim Kamanoğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2014 İnternette replica(çin işi) abs plastik st difüzörü 450 tl'ye satıyorlar sizce fiyat nasıl alınır mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Aşırı pahalı orjinalini bile 400TL den ucuza alırsınız. Mesela http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-st-spoyler-spoiler-orjinal-plastik-ford-logolu-154995534/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Difüzör mü spoiler mi aranıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Tam takım icin normal ama orjinalde cok pahalı degil. Aşırı pahalı orjinalini bile 400TL den ucuza alırsınız. Mesela http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-st-spoyler-spoiler-orjinal-plastik-ford-logolu-154995534/detay Ne ictin abi? 1 difizor aranıyor 2 bu spoiler eski kasa. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Tam takım icin normal ama orjinalde cok pahalı degil. Ne ictin abi? 1 difizor aranıyor 2 bu spoiler eski kasa. Hahaha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Difüzör aranıyor.St spoiler işini hallettim... Tam takım satılıyor almak isteyen varsa sayı artarsa belki fiyata olumlu birşeyler yansır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Oov benim balatalar sıyırmaya başladı demek ki Olur arada görmezden gelin. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2014 Sıkıntı yok:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 200tl ye ilanlarini görmüştüm dün araştirdigimda hemde boyanmiş halde veriyorlardi 160tl+40tl boya işlemi abs plastikti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Lİnki paylaşır mısınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 (düzenlendi) bugün mersin otokoçu aradım.Aracıma spor paket ekletmek istediğimi söyledim.st spoiler bende zaten mevcuttu.Harici şu uygulamalar yapılacaktı: 1)st difüzör 2)araç rengi yan etekler 3)bal peteği ön ızgara 4)Ön splitter 5)17 inç orijinal jant ve michelin lastikler 6)Kırmızı renkli kaliperler Bu 6 parça için 2 ayrı fiyatları var.Birincisi eğer ki bu parçalar orijinal olsun derseniz bunların montajı dahil fiyat 7 bin lira. Aynı parçaların otosan onaylı yan sanayileri de mevcutmuş.Eğer bunu tercih ederseniz de toplam maliyeti 5 bin olur dediler. İyi çalışmalar dedim tabiki Mayıs 16, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 13 parça var orada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 anlayın işte yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 anlayın işte yahu Burada kalem fiyatları mevcut. http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/6454-Kol-Dayama%2C-17%27%27-Ve-18%27%27-Jant-Opsiyonlar%C4%B1-Bekleyenlere-M%C3%BCjde%21/page__view__findpost__p__213988 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Burada kalem fiyatları mevcut. http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/6454-Kol-Dayama%2C-17%27%27-Ve-18%27%27-Jant-Opsiyonlar%C4%B1-Bekleyenlere-M%C3%BCjde%21/page__view__findpost__p__213988 jantı değiştirmeyi çok istedim ama mevcut jantın lastikleri yeni üstüne birde kış lastiği aldım duruyor.Lastik bitene dek jant yok gibi görünüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap