tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Konuyu takipteyim arka difüzör benimde yapılacak listemin başında geliyor st difüzör ve st egzoz olacak. dizelde orada bir parça var ama nasıl olacak bakıcaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Konuyu takipteyim arka difüzör benimde yapılacak listemin başında geliyor st difüzör ve st egzoz olacak. dizelde orada bir parça var ama nasıl olacak bakıcaz ST arka difizör Yekta'da var, belki satmak isteyebilir. Egzoz bulması dert Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 ST arka difizör Yekta'da var, belki satmak isteyebilir. Egzoz bulması dert Abi valla sirf dizelde bagaj altinda parca varya egzoz skinti yaratir diye dusunuyorum bakalm olursa spor difuzorde olur[emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yekta tamponla beraber satıyor:(Ben sordum:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yekta tamponla beraber satıyor:(Ben sordum:) Tamponu beraber almak zorundasın çünkü tampon eki orjinal tampona olmuyor bilginiz olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Olmuyor derken hiç mi olmuyor?Çünkü ben bugün biriyle görüştüm oluyor ama biraz kenarlardan fazlalığı oluyor ama ayarlanıyor resimleri ile beraber gösterdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Olmuyor derken hiç mi olmuyor?Çünkü ben bugün biriyle görüştüm oluyor ama biraz kenarlardan fazlalığı oluyor ama ayarlanıyor resimleri ile beraber gösterdi. Bizim bu tamponlar yan sanayii olduğu için tırnakları orjinal tampona oturmuyor ben serviste taktırdım olmadı tamponu boyamadık ekini boyadık olur diye olmadı yapılacak birşey olsaydı servisteki arkadaşlar yapacaktı ama tampon eki orjinal olursa direk oluyor bilginiz olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Olmuyor derken hiç mi olmuyor?Çünkü ben bugün biriyle görüştüm oluyor ama biraz kenarlardan fazlalığı oluyor ama ayarlanıyor resimleri ile beraber gösterdi. Setle beraber gelen halini takarsan sorunsuz olur. Kıyıdan köşeden uğraşmaya gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Tamponu beraber almak zorundasın çünkü tampon eki orjinal tampona olmuyor bilginiz olsun... Ozaman spor paket yoluna donus yapmak lazim [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Ozaman spor paket yoluna donus yapmak lazim [emoji1] yektadaki arka tamponu komple alabilirsin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 yektadaki arka tamponu komple alabilirsin... Fiyati ne abi birde sensorlumu yani yerleri var mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Fiyati ne abi birde sensorlumu yani yerleri var mi sensör yerini takacağın yerde açıyorlar zaten o sıkıntı değil ön tamponda zaman alıyor uğraşması falan ama arka tampon basit... fiyat için irtibatı onunla kurmalısın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tayfun çiçek Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 sensör yerini takacağın yerde açıyorlar zaten o sıkıntı değil ön tamponda zaman alıyor uğraşması falan ama arka tampon basit... fiyat için irtibatı onunla kurmalısın... Anladim abi ben bi bakiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap