Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 İyi diyorsun da kimse istemiyor Başlık açık kalacak eğer talep olur ve müsait olursak hemen yaparız Kısmet Sen haftasonları test sürüşü olunca çağır gene ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Bu iş yattı galiba. =) Eğer yapmaya karar verirsek 1.6 TDCI HB aracımla katılabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 1.6 Atmosferik Powershift HB, göreve hazır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Tamamlanırsa tabi ki yapılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 1.6 Atmosferik Powershift HB, göreve hazır Ajan mert sen gitme bence. Moralin bozulur canın sıkılır. Sen otur evde. O kadar jantlı farlı arabanın içinde mazlum olursun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 eksik araba var ise (ve de bende varsa) getiririm ... sorun diil. ...pazar günü test yapmıyoruz nasıl olsa, isterseniz Airbus indireyim ... muHAHAHA (bkn. yalandan kim ölmüş?) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 eksik araba var ise (ve de bende varsa) getiririm ... sorun diil. ...pazar günü test yapmıyoruz nasıl olsa, isterseniz Airbus indireyim ... muHAHAHA (bkn. yalandan kim ölmüş?) Eee listeye 1.5 tcdi powershift eklenmeli tabikiside Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Eee listeye 1.5 tcdi powershift eklenmeli tabikiside kuga - mondeo - focus tdcı ps ... bunun gibi bir şeyler olabilir, yakında c-max manuel'im gelecek ... o olabilir mesela ... gibi gibi yani. Sonuçta bizim elimizin altında neler var, biliyorsun Yakup ... eksik kalan araç bende var ise getiririm ya da en kötü veririm size ... bakarsınız. Dert diil... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 kuga - mondeo - focus tdcı ps ... bunun gibi bir şeyler olabilir, yakında c-max manuel'im gelecek ... o olabilir mesela ... gibi gibi yani. Sonuçta bizim elimizin altında neler var, biliyorsun Yakup ... eksik kalan araç bende var ise getiririm ya da en kötü veririm size ... bakarsınız. Dert diil... Tamam abi gönüllüler (ünsüzler) artsın bakalım, çoook teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Tamam abi gönüllüler (ünsüzler) artsın bakalım, çoook teşekkürler. Harbiden komaya girmem dimi orda? Arabayi birakip gitmiyim sonra, +20k masrafa sokma beni Yakup dizele gecicem diye tuketim rekorlari kiricam, guveniyorum kendime Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Trafik olursa belki [emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Harbiden komaya girmem dimi orda? Arabayi birakip gitmiyim sonra, +20k masrafa sokma beni Yakup dizele gecicem diye tuketim rekorlari kiricam, guveniyorum kendime Senin arabanın motürünüdemi test etceniz ki? Ne gerek var ki? Bence sen bi hacı murat al git.Aynı motür nasılsa.Iıııyk atmosferik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Aynı motür nasılsa.Iıııyk atmosferik. Doğru söze ne denir ! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Ha hah Mert kesin şuan kanepelerin kenarını kemiriyo sinirden.Mert sakin ol yenmez o yenmez.Git ekmek felan ye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Ha hah Mert kesin şuan kanepelerin kenarını kemiriyo sinirden.Mert sakin ol yenmez o yenmez.Git ekmek felan ye. 1.0 eb fiestamla toz yuttururum atmosferiğe [emoji1] (yürek yedim de az evvel) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap