Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Toshiba Laptop Şarj Olma Problemi

Önerilen Mesajlar

Bugün mesaj geldi 282 lira masrafınız var diye. Bende düşüüyordumki anakart değişecek herhalde ama bu benimle alakalı değil neden garantiye sokmuyorlar diye. Eve gidince aradım bana dedikleri menteşelerde problem var birde bide alt kasada fan hava çıkışlarında kırıklar varmış o yüzden alt kasa değişecekmiş. İyi peki şimdilik bunlar kalsın benim sorunumu hallettiniz mi dedim bir bilgim yok demez mi ? Tepem attı biraz bağırdım ben bilgi alıp size dönücem diye söyledi şak diye kapattı. Yav sanki garantili onarımı boşverelim nakit işleri halledelim der gibiler. İsterlerse yapmasınlar ama yeterki oyalamasınlar yav. Dün 4 taşıt değiştirip ayaklarına gittim hala bana nelerden bahsediyorlar ya ?

Samin ol canım, seninle konuşan kişi teknik eleman değil belli ki. Kasadaki problemde kaynak olabilir unutma iletim,topraklama vb şeyler olabilir bekle bakalım. Eğer kullanıcı hatası varsa da garanti olmaz biliyorsun menteşe vb şeyler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Samin ol canım, seninle konuşan kişi teknik eleman değil belli ki. Kasadaki problemde kaynak olabilir unutma iletim,topraklama vb şeyler olabilir bekle bakalım. Eğer kullanıcı hatası varsa da garanti olmaz biliyorsun menteşe vb şeyler.

Biliyorum abi garantisiz onlar.menteşede ses vardı zaten. Onu teslim alan fark etti. Bunuda bir kontrol edelim istemezseniz yaptırmayız demişti. Yok abi öyle bişey olsa sürekli bir elektirik sıkıntısı olurdu sanırım elektrikten pek anlamam ama. Bakalım haber bekliyorum. Allahtan haber veriyorlar. Suçu menteşelerin falan üstüne atarlarsa 280 lira bayıldıktan sonra sorun devam ederse ne yapıcam bilemiyorum. Dün kendime çok acıdım sıcakta birazda bu yüzden sinirim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.