Korhan Arslan Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 16, 2014 Arkadaşlar bu gün Focus 2,5 (1.6 Trend) aracımı bakıma soktum. motor yağı değişti, ön ve arka balatar değişti, triger seti değişti. motor yağı: opet triger seti: dayco balatalar: motocraft bana toplam maliyeti işçilik de dahil olmak üzere 840 tl. bu fiyat sizce uygun mu? Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 hocam daha önce bir üye de sizin gibi bakım yaptırmıştı, aynı ücreti ödemiş, balatalar işin içine girince fiyat artıyor, sonucta servis ve garantisi var ( bakımı servis de yaptığınızı düşünerek konuşuyorum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Balatalarda da sette de iyi marka kullanılmış normal fiyat bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2014 ford servis yaptıysa oldukça hesaplı (4 saat işçilik yazsalar 300-350 tl zaten), dışarıda yaptırdıysanız normal .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 benim aracımda aynı işlemler toplamda (özel serviste) 700 tl tuttu.bundan yaklaşık 4 ay önce 350 tl triger seti,200 ön ve arka balatalar,150 de yağ değişimi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Korhan Arslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 yağ, yağ filtresi, hava filtresi 130 balatalara 300 triger setine 160 işçilik 220 vade farkı 30 kredi kartına 5 taksit yaptırdım özel serviste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap