Haluk Keskin Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2014 Arkadaşlar öncelikle aracımın üzerindeki sony teyp sistemini satıp linkteki sistemi almak istiyorum kendi sistemimi kaca satabilirim ve linkteki sistem nasıldır http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-focus-multimedya-sistem-dvd-navigasyon-tv-bluetooth-kap-ode-164821395/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 hocam sony teyplerin piyasa fiyatları genelde 350-500 tl arası satılık ilanları var ama ne kadara satılıyor bilmiyorum. yalnız o aldığınız cihazı iyi incelemenizi isterim sony den sonra ses kalitesi olarak sizi tatmin etmeyebilir. navix6607 hd vardı kullandığım forumda kullanan başka arkadaşlarda var onlara danışabilirsiniz. ben mecburen anfi taktırdım ki kaliteli bir ses alayım. yoksa 6000 cd nin yerini bile tutamadı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Anladim peki kaliteli olani varmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 yarın nöbetten çıkayım sorayım bizim arkadaş ne öneriyor diye ona göre yazarım abim size marka ve fiyatlarını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 tmm saolun şimdiden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kamil Ökten Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 çok güzel bir sistem heveslendim bende taktırmak istiyorum haluk bey aracınız kaç model (benim aracım 2011) uygulanırmı bu sistem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 çok güzel bir sistem heveslendim bende taktırmak istiyorum haluk bey aracınız kaç model (benim aracım 2011) uygulanırmı bu sistem uygulanır aynı çerçeve Anladim peki kaliteli olani varmi var tabii ki pioneer vardı ama şuan sıfırını bulmak zor ikinci elleri 1200-1300 tl civarında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Anladim saolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan TUNAK Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Bence ford un kendi kampanyasından yararlan hala devam ediyor mu emin değilim ama. Cyclone marka takıyorlar ve servis güvencesiyle oluyor. 1300 TL civarı montaj ve tüm aksesuarlar (geri görüş kamerası, tv, gps vs.) idi. Şu an ne olur bilmiyorum. Ama internetten aldığın hele birde elinde patlarsa bir arıza çıkartıp, işte o zaman çok sıkılırsın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Aracimda 7 inc kamerali aynadan park sensoru var ama bu teypler ayri guzel bide ne olursa olsun okudugum yorumlara gore sony nin yerini ses olarak tutmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 sağlam bir cihaza benziyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 pioneer avic f 9220 bt taktırırsanız sony den daha kaliteli ses alır navigasyonunuz trafik bilgisi verir ve kaliteli görüntü sistemine ve profesyonel ses ayarına kavuşmuş olursunuz geriye kalan bütün cihazlar uzakdoğu malı olup insan kandırmaktan ötesine geçmiyorlar ben iki tip ürünüde kullandım avantajlarını sıralayabilirim ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Eşref Aksoy Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2015 Konuyu hortlatalım Arkadaşlar 2006 hb trend aracıma fonksiyonel bir multimedya cihaz taktırmak istiyorum. Fazla pahalı olmadan önerilerinizi öğrenebilirmiyim ? Birde cihaz seçimi yaparken nelere dikkat etmeliyim? Teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengiz Kasap Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2015 Ali bey 600 tl ye de var 2000 tl ye de...İhtiyacımı giderir diyorsanız 600 lük cihaz olablir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap