Haluk Keskin Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2014 Arkadaşlar şu linkteki http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-bmw-e46-yukari-katlanir-m5-ayna-4-kapi-otomotik-fstuning-164458554/detay aynalar araca nasıl olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Haluk bey şahsi sorular soruyorsunuz iyi hoş güzel ama bu bölümler yaptığımız modifiyeleri tanıtmak için. Lütfen amaca uygun dolu paylaşımlar yapalım. Şahsi görüşleriniz vs için benim arabamdaki başlığınızı kullanın lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haluk Keskin Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Haluk bey şahsi sorular soruyorsunuz iyi hoş güzel ama bu bölümler yaptığımız modifiyeleri tanıtmak için. Lütfen amaca uygun dolu paylaşımlar yapalım. Şahsi görüşleriniz vs için benim arabamdaki başlığınızı kullanın lütfen. konuyu taşırmısınız sitede yeniyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 konuyu taşırmısınız sitede yeniyim Anlayış için teşekkür ederim fakat henüz taşınacak daha önce açılmış başlığınız yok. http://www.focusclubtr.com/forum/13-benim-arabam/ Yukardaki bölümde aracınızın bizlere tanıtımı yapabilirsiniz ve bu ve benzeleri şeyleri akabinde bize aktarabilirsiniz Siz açınca bu konuyu oraya aktarırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 BMW tip olduğu çok bariz. Yukarı doğru katlanan çok fazla ayna yok bildiğim kadarıyla. Bu sebeple bence kötü görünür de bu iş zevkler renklere giriyor. Ben BMW hayranı olduğum için benim gözüme baya kötü görünür büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap