Kerim Kamanoğlu Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 20, 2014 Eşim için 2 ay kadar önce 2008 model clio 3 1.2 hb benzinli 53000 km de araç satın aldım bakım zamanı geldiği için ve tüm bakımları serviste yapıldığı için yetkili servise gidip bakım ücretini ve yapılacaklar hakkında bilgi aldım.Renault un motrio adında orjinal ürünün yan sanayisi ve ekonomiği olan bir bakım paketinden bahsettiler yalnız normal bakımda 5w-40 yağ konulurken motrio paketinde 10w-40 yağ konulduğunu söylediler 10w-40 yağ koymamın herhangi bir sıkıntısı olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 (düzenlendi) olmaz, ama bir sonraki bakım için 1 yıl veya 10.000 km yi geçirmeyin.. yılda 10 bini geçiyorsanız ben olsam castrol magnatec 5-40 koyardım. 1 yıl, 15 bin km bakım aralığı Mayıs 20, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 (düzenlendi) ikinci araç olduğu için 10000 km yi geçmez.Açıkcası 150 tl ye serviste bakım yapılacağı için sıcak bakıyorum olaya aynı fiyata dışarıdada yaptırırım ama serviste bu zamana kadar kayıtlı aracın servis kaydının devam etmesini istiyorum. Mayıs 20, 2014 Kerim Kamanoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap