Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
s.a arkadaşlar ben yeni üye oldum kafama takılan bi kaç tane soru var. 2005 focus 2 aracım var benzinli. 17 jant taktım direksiyonda titreme cıktı . ve çukurlara falan girdiğimde tak tak sesler geliyor spor yay taksam bu sorun çözülür mü ?ne yapmam gereek yoksa aracı satmayı düşünüyorm cok rahatsız ediyor spor yay kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi ? konforu nasıl falan fotoğraf falan yollayabilir mi görünüşü nasıl oluyor ?
Soru
Mert Cesaretli
s.a arkadaşlar ben yeni üye oldum kafama takılan bi kaç tane soru var. 2005 focus 2 aracım var benzinli. 17 jant taktım direksiyonda titreme cıktı . ve çukurlara falan girdiğimde tak tak sesler geliyor spor yay taksam bu sorun çözülür mü ?ne yapmam gereek yoksa aracı satmayı düşünüyorm cok rahatsız ediyor spor yay kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi ? konforu nasıl falan fotoğraf falan yollayabilir mi görünüşü nasıl oluyor ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap