Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Benim de aklıma modemi değiştirmek geldi. Çünkü şu anda ki modem gerçekten kötü. Kendi verdikleri en düşük model. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Yarın servis geldiğinde dile getiririm modem değişimini fakat şimdilik yapılabilecek bir şey var mı,daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı diye sormak istemiştim. Semih cim biraz farklı fakat belki içerik olarak benzeyebilir. Tvbu kullanırken donmaları bende çok yaşadım. Zamanla 8mbit hız kendiliğinden düşmüş. Buna birazda ben neden olmuşum. Modem sürekli açıktı. Gelen teknisyen abi gece yatarken kapat diye öneri vermişti. Merkezden reserlediler neti ve düzelmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Semih cim biraz farklı fakat belki içerik olarak benzeyebilir. Tvbu kullanırken donmaları bende çok yaşadım. Zamanla 8mbit hız kendiliğinden düşmüş. Buna birazda ben neden olmuşum. Modem sürekli açıktı. Gelen teknisyen abi gece yatarken kapat diye öneri vermişti. Merkezden reserlediler neti ve düzelmişti. Abi servis geldi alıcının antenine sinyal güçlendirici bir aparat taktı ve sorun düzeldi uzun zamandır, sorunsuz kullanıyorum çok şükür. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap