Hakan Saraylı Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 21, 2014 Merhaba arkadaşlar. Mondeo 2011 Titanium donanımda bulunan Sony Mp3 + Bluetooth teyp ile Lumia 900 serisi telefonum gayet güzel eşleşmesine rağmen, sesli komut veya elle aradığınız zaman karşı tarafı arıyor, fakat konuşma sesi duyulmuyor. Ne benim sesim nede karşı tarafın sesi bana gelmiyor. Ahizeyi kapattığınız zaman kapanma sinyal sesi duyuluyor. Servis teybin arızalı olabileceğini söyledi, garantiden yapılır merak etmeyin dedi. Ben bugün android işletim sistemli Sony Experia Z ile denedim sistem gayet güzel çalıştı yani teyp ile ilgili bir sıkıntı yok. Lumia 900 telefonu epeyce kurcaladım ama sonuç alamadım. Acaba gözden kaçan birşey olabilir mi, diğer Lumia kullanıcılarında sorun yaşayan varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Forumda mondeo kullananı bulmak zor lumia 900 bulmak dahada zor bence siz bir lumia 900 bulursanız daha çabuk çözüme ulaşmış olursunuz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Öncelikle telefon bt ile uyumlu olması gerekiyor. 3 eksik yöne var onlarda otomatik cevaplama,zil tonu ve ''Mobile Name'' komudu çalışmıyor. Yazılım 7.5 ise durum bu şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Lumia 900 yazılım 7.8. Focus ve Mondeo'daki Sony aynı cihaz değilmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Lumia 900 yazılım 7.8. Focus ve Mondeo'daki Sony aynı cihaz değilmi ? Sync olmayanlar ile aynı Yani 2011 ve kısmen 2012 modeller aynı sony şart değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Android telefonların hiç biri sorun çıkarmadı, Lumia 520, 620, 920 denendi sorun çıkmadı (hepsi windows 8.x sürümü) sadece windows 7 kullanan benim Lumia 900 sorunlu, mesele hanımın Lumia 920 sine el konarak çözüldü. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Android telefonların hiç biri sorun çıkarmadı, Lumia 520, 620, 920 denendi sorun çıkmadı (hepsi windows 8.x sürümü) sadece windows 7 kullanan benim Lumia 900 sorunlu, mesele hanımın Lumia 920 sine el konarak çözüldü. Abi hanımlar da olmasa valla çözümsüzlükler başımızdan gitmeyecek.Allah başımızdan eksik etmesin hanımlarımızı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap