2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Powershift Şanzıman Yazılım Güncelleme
-
Benzer İçerikler
-
- 2 cevap
- 814 görüntüleme
-
Powershiftin Kronik Sorunu! #gelinsorunubirlikteçözelim 1 2 3 4
Yazan: Ömer ozcan,
- powershift
- ford focus
- (ve 2 tane daha)
- 49 cevap
- 13.367 görüntüleme
-
C Sınıfı (kompakt) Hatchback Dizel Otomatik Orta Donanım 2015 2016 - 2018 Fiyatları 1 2 3 4
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 53 yanıt
- 38.544 görüntüleme
-
Selectshift şanzıman Hakkında Bilgi Gerekli
Yazan: Ramazan D.,
- selectshift
- şanzıman
- (ve 2 tane daha)
- 5 yanıt
- 1.709 görüntüleme
-
- 13 yanıt
- 1.005 görüntüleme
-
Soru
Aydın Genç
2013 Tit. Pow. Sht şanzıman aracım düşük devirlerde garip sesler çıkartmaya başladı sesi tarif etmek gerekirse manuel viteslerde debriyaja basılı tutup sürekli şanzıman ile vites değiştirirken gelen sesler aracın kalkış anında ( geri vitese takıntca daha fazla) sürekli geliyor 1. vitesten 2. vitese attıktan sonra ve 2 viteste düşük devirlerde sürmeye devam edince ses hiç gitmiyor ne zamanki devri yükselttiyorsunuz ve 3 vitese geçiyor burada ses kesiliyor bu sorun için servise servisine müraacat ettim usta ilk etapta yeni bir güncelleme geldi bunu yüklemem lazım sorun olup olmadığını anlamak için dedi ancak aracı sisteme bağladıktan sonra araçta araç microfon sorunu ( sonradan takılan multimedianın mic. girişinden dolayı) araç saat sorunu ( Göstergenin büyük ekran takılmasından dolayı ) verdi bundan dolayı yarın için randevu verildi ve aracın tüm yazılımı yeniden yüklenecek şimdi arkadaşlar benim burada sormak istediğim
1- Böyle bir yazılım yükleten varmı,
2-Aracın göstergesinin değiştiğini söylemedim acaba yazılım yüklenemeyebilir ve sorunu bunun üzerine atabilirlermi
3-Şanzımandan gelen sesler yazılım yüklense dahi sorun çözümlenemeyebilir bu durumda ne yapmam lazım
4-Şanzımanda bu tür sorunlar nornalmi yoksa otomatik şanzıman zaten böylemi çalışıyor.
5 -Performanslı araç almak için illa da manuelemi bineceğiz
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap