Servet Ö. Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 22, 2014 Ebay şifreleri hackerlara kaptırmış, acilen şifrelerinizi ve gizli sorularınızı değiştirmenizi öneririm. Hesabınıza bağlı paypal varsa linkini koparıp şifresini değiştirmeyide unutmayın tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Annemde sabah bana bunu yazdı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 benim ebay şifremi ne yapacak yaw aynı şifreyi başka yerlerde kullanıyor olmak sıkıntı çıkartabilir tabii, esas onları değiştirmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Ebay, paypal bağlı birbirine ama paypal hesabındaki kart, sanal kart. Sorun olmaz herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 benim ebay şifremi ne yapacak yaw aynı şifreyi başka yerlerde kullanıyor olmak sıkıntı çıkartabilir tabii, esas onları değiştirmek lazım. Sen birçok sitede aynı şifreyi kullanmıyorsun dimi Ozancım? Ebay, paypal bağlı birbirine ama paypal hesabındaki kart, sanal kart. Sorun olmaz herhalde. Farketmez, siz yinede değişiklikleri kontrol edin arada derede denk gelir yakarsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Sen birçok sitede aynı şifreyi kullanmıyorsun dimi Ozancım? Farketmez, siz yinede değişiklikleri kontrol edin arada derede denk gelir yakarsınız. Pek kullanmadığım siteler için ben sabit şifre kullanıyorum o da onur1234 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Paypal hesabimi ayirdim, hatta paypal'a tanimli kartlarimi bile sildim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Sen birçok sitede aynı şifreyi kullanmıyorsun dimi Ozancım? ele geçirilmesi önemli olmayanlar dandik ve aynı, diğerleri değil tabi ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Son zamanlarda baya saldım ben çoğu yerdeki şifrem aynı mesela, email adresleri değişken gerçi de benim hesaptan spam yapmak dışında bir işe yaramaz muhtemelen. Kötü mac yüzünden oldu hep, virüs yok birşey yok diyip salladım gitti. Password manager şart yada botlara karşı farklı şifreler. Gidiyim iki kripto çalışıyım da bu konuya döner kendi anlamadığım konulardan bahsedip artizlik yaparım Bu arada: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap